Jenar n-a înțeles nimic! Nu era vorba de Nelu Popa!

Revenit de curând în PSD după ce a trecut pe la mai multe partide, inclusiv pe la Pro România, doctorul Gheorghe Jenar a aruncat pe piață o adevărată bombă. A fost dezamorsată însă pe loc!

Jenar a dezvăluit că ar fi auzit cum Victor Ponta l-a întrebat pe Ion Mocioalcă dacă mai durează mult până când liberalul Nelu Popa, primarul Reșiței, va trece la Pro România. Așa cum Mocioalcă i-a fi promis lui Ponta. 

Secretarul general Pro România a comentat în stilu-i caracteristic, ironizându-l pe Jenar, așa cum făcuse și Nelu Popa atunci când a fost întrebat despre posibila sa plecare din PNL. „Nici domnul Jenar nu a înțeles, l-am văzut cât de stingher se exprima spunând că l-a auzit pe Ponta că discuta cu mine despre trecerea lui Nelu Popa la Pro Romania. Eu vă spun că nu era nicio discuție despre Nelu Popa. Discuția care a fost, pentru că, da, chiar a fost o discuție, era despre primarul de la Băile Herculane. Dar domnul Jenar atât a înțeles el din discuțiile noastre. Chiar la dumneavoastră în ziar, Nelu Popa a ironizat destul de acid această declarație a domnului Jenar”, a afirmat Ion Mocioalcă. 

Acesta pune ieșirea lui Jenar pe seama posibilei sale candidaturi la Primăria Reșița în 2020 și o apreciază drept carghioasă. „Dacă stai la o masă cu politicieni, asculți multe bârfe și dacă atât pricepi, vii și le torni într-o conferință de presă ca știri de senzație?! Noi pregătim o echipă extrem de serioasă și performantă politic pentru alegerile locale de la anul”, a mai spus Ion Mocioalcă.