„Milionarul de carton” care a ruinat Băile Herculane, condamnat în dosarul judecătorilor corupţi!

Nimeni nu l-a tras la răspundere pentru privatizarea dubioasă şi administrarea dezastruoasă a „Perlei Banatului”, dar a fost condamnat pentru fapte de corupţie într-un dosar care a vizat în primul rând patru judecători corupţi de la Tribunalul Bucureşti.

Iosif Armaş a fost trimis în judecată pentru dare de mită în formă continuată, în sarcina sa fiind reţinute trei acte materiale. El l-a mituit pe judecătorul Mircea Moldovan cu suma de 4.800 lei și un telefon mobil inteligent pentru soluționarea favorabilă a unui dosar ce îl avea repartizat spre soluționare, privind societatea omului de afaceri. Iosif Armaş a recunoscut infracţiunile comise şi a scăpat ieftin, cu un an şi patru luni închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de încercare de trei ani şi patru luni. În plus, instanţa i-a interzis dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi director, administrator al unei societăți comerciale sau de a coordona societăţi comerciale timp de un an după executarea pedepsei principale.

Judecătorul care a pretins şi primit şpagă de la Armaş a primit şase ani şi zece luni închisoare, la care s-a adăugat un spor de 15 ani şi două luni închisoare, adică o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, astfel încât inculpatul Mircea Moldovan va executa în final pedeapsa de 22 de ani închisoare. Pedepsele aplicate de Curtea de Apel Bucureşti nu sunt definitive, ele putând fi atacate la instanţa supremă.

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    Acest individ scabros,urat,antipatic,Iosif Armas ar trebui arnucat in fundul inchisorilor.Este una dintre cele mai mari rusinii ale Romaniei faptul ca acest neam prost,neica nimeni, ajunsese stapan in perla Banatului.

  2. PYKALALA says:

    UN ALCOOLIST CARE CU ANI IN URMA FACEA PARTE SI DINTR-O CLASA POLITICA !

  3. alex says:

    1 an si 4 luni cu suspendare….trebuia cel putin 22 ani ca la celalalt…pai pana la urma a scapat cu bine…BRAVO!!!