Miliarde cheltuite pentru obiective ratate!

explo 1000x200

Coordonatorul Clubului Sportiv Municipal Şcolar Reşiţa a întocmit un raport privind activitatea centrului de copii şi juniori din Valea Domanului în 2013 din care reiese lipsa de productivitate a pepinierei reşiţene.

Dintre realizările pe plan sportiv menţionate în analiza făcută merită amintite clasarea fostei echipe de Liga a III-a, pregătită de Roco Sandu, pe locul patru, şi performanţele juniorilor C (grupa 1998), cu care Cosmin Buda a ocupat locul I şi s-a calificat la faza zonală, şi a juniorilor D (grupa 2000) antrenaţi de Petre Panescu, care s-au clasat şi ei pe primul loc şi au participat la faza zonală. La sfârşitul turului actualelor ediţii de campionat, doar juniorii C, antrenaţi de Panescu, şi juniorii E, pregătiţi de Roco Sandu, sunt lideri în clasament. Pe plan administrativ, coordonatorul CSM Şcolar Reşiţa trece la capitolul obiective îndeplinite în primul rând terenul sintetic cu cele 500 de locuri pentru spectatori. Apoi menţionează lucrările de modernizare a stadionului „Mircea Chivu”: montarea unor bănci de rezerve noi, a tabelei de marcaj electronice, a scaunelor de la tribuna I şi a altor câteva lucruri care au schimbat faţa arenei.

Au bătut mingea degeaba!

La capitolul „Obiective propuse şi nerealizate” există în raportul respectiv patru puncte. Pe plan sportiv, e nominalizată ratarea participării echipelor de juniori republicani A şi B la turneele zonale (!) şi naţionale, ceea ce ar fi presupus clasarea în primele două locuri în campionat. Mai gravă pare cea de-a doua concluzie, şi anume aceea că nu au fost promovate tinere talente la echipa de seniori Metalul, care activează în Liga a II-a. Pe plan administrativ, coordonatorul CSM Şcolar şi-a propus, dar nu a reuşit să atragă vreun sponsor.

Referitor la bugetul pe anul 2013, CSM Şcolar Reşiţa a beneficiat de 2,9 milioane lei. Banii s-au cheltuit astfel: cheltuieli de personal – 442.000 lei; cheltuieli materiale – 1.935.000 lei; cheltuieli de capital – 545.000 lei. „S-a cheltuit suma de 1.326.250 lei pentru bunurile şi serviciile necesare desfăşurării activităţii în  anul 2013 (trimestrele I, II şi III)”, se mai precizează în documentul semnat de coordonatorul CSM Şcolar Reşiţa.

banner 970 x 250

Comments

 1. Petru Fuchs says:

  Cine este acest brav “COORDONATOR AL CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL SCOLAR RESITA“ care a prezentat un raport al CENTRULUI DE COPII SI JUNIORI in care SPRE STUPOAREA MEA lauda echipa de SENIORI DIN LIGA A TREIA! De ce nu este trecuta la “realizarile noului regim“ uciderea echipei de juniori A prin aruncarea ei in campionatul judetean in care sa se bata pentru fazele “FINALE SI NATIONALE“ cu echipe de bosorogi de la Zavoi, Valiug, Berzasca, Mehadia sau Berzovia! Ma opresc aici fiindca o scarba cumplita ma cuprinde la gandul ca Valea Domanului a devenit o mare vale a plangerii si durerii…..

 2. Eu says:

  vorbeste al tanar 😀

 3. VASI says:

  CEL MARE MITOCAN POSIBIL(FUCHS).PAI BAI LINGAULE CUM ITI PERMITI SA JIGNESTI IN ASA HAL NISTE OAMENI CARE DUPA UN SFARSIT DE SAPTAMANA DE MUNCA SE DUC SA JOACE FOTBAL DE PLACERE.PAI DACA AR FI SA TE IEI DUPA ANI TU NICI N-AR MAI TREBUI SA PUI MANA PE TASTATURA MUMIO CE ESTI.

 4. VASI says:

  DAR PENTRU TINE NU E CRIMA SA SA DAI LECTII DE JURNALISM CELOR TINERI.CA ALTCEVA NU FACI AICI DECAT SA URMARESTI GRESELILE CELOR TINERI ZIARIST SI SA-I CRITICI.RIUSINE SA-TI FIE BOSOROGULE.VEZI-TI DE BATRANETEA TA SI NU MAI CRITICA PE ALTII>