Rosso-nerii pregătesc promovarea în Antalya!

Antrenorul Marian Pană şi-a convocat elevii la stadion pentru mâine, la ora 17, în vederea reluării pregătirilor.

Metalul Reşiţa a încheiat prima parte a campionatului pe locul şase, dar patronul clubului vorbeşte public despre promovarea în prima ligă. Pentru asta vrea să întărească lotul de jucători. Mai întâi a „scăpat” de Tomozei şi e foarte posibil să-l cedeze pe nimic şi pe golgheterul Staicu, cel mai iubit jucător de microbiştii reşiţeni. Pleacă aproape sigur şi portarul Zăvoi. În discuţie mai sunt şi alţi jucători care s-ar putea despărţi în această iarnă de gruparea reşiţeană. La capitolul achiziţii, singura certitudine ar fi deocamdată revenirea în Valea Domanului a portarului Cristian Zimmermann. Se vorbeşte şi de repatrierile lui Tînc, de la Rapid, şi Vădrariu, de la Astra. Acesta din urmă a confirmat tratativele şi e posibil ca mâine să fie prezent la reunirea lotului. Se vorbeşte de mai multă vreme şi despre revenirea la Reşiţa a lui Daniel Opriţa. „Nu vreau să vorbesc despre transferuri, ceea ce vă pot spune în legătură cu asta este că va veni sigur un portar și odată cu venirea acestuia va pleca un portar. Conducerea știe mai multe în legătură cu venirile sau plecările la Metalul”, a declarat pentru Express de Banat antrenorul Marian Pană.

Dacă în ceea ce priveşte lotul de jucători pentru partea a doua a campionatului sunt încă destule incertitudini, programul de pregătire e deja stabilit. „Va fi un cantonament la stadion, pentru că avem condițiile necesare susținerii de antrenamente sau meciuri amicale, iar în perioada 3 – 15 februarie vom pleca în Antalya într-un cantonament, pentru a ne pregăti mult mai bine, în condiții excelente și pentru a aborda returul de campionat cu gânduri mari, chiar de promovare”, a mai spus Pană.

Comments

  1. VASI says:

    BAI PANA TU NU ESTI SANATOS LA CAP.CUM POTI SA VB DE PROMOVARE.TU TI-AI FACUT VREUN CALCUL SA VEZI CATE PUNCTE AVETI DACA PRINDE-TI PRIMELE 6.ASTEA SUNT ABURELI CE VB TU.PRAF IN OCHI ARUNCAT PRIMARULUI CA SA VA ABROBE PLECAREA IN ANTALYA SA TE SIMTI SI TU ACOLO ANTRENOR.NU CA NU AI FI.VAI DE MAMA TA

  2. Petru Fuchs says:

    Iata clasamentul play-off din care rezulta situatia clara a Metalului…

  3. Petru Fuchs says:

    Vasi, sunt de acord cu tine, clasamentul play-off vorbeste de la sine despre situatia reala a Metalului, o infrangere sau un egal in etapa urmatoare in deplasare, arunca rossonerii pe 7 sau 8 in amenintatorul play-on!