Mii de pași până să se întoarcă acasă!

Explozia din blocul de pe Vlădeasa împiedică, încă, un număr de 30 de familii să se întoarcă la casele lor. Pentru a strânge cei 150 de mii de euro necesari refacerii structurii de rezistență a imobilului, locatarii iau inițiative.

Patru luni s-au scurs de când un regretabil incident a scos din case 30 de familii. Se întâmpla la 1 octombrie, în blocul de pe Aleea Vlădeasa. Explozia pornită din apartamentul unei bătrâne, singura victimă a incidentului, s-a extins pe tot interiorul blocului și a dus la distrugerea structurii de rezistență, renovarea căreia a ridicat costurile la peste o sută de mii de euro.

Pentru a strânge acești bani, locatarii de pe Vlădeasa au început o serie de acțiuni caritabile. Așa se face că în orașul de pe Bârzava vor răsuna acorduri de pian pentru a completa suma de bani deja strânsă de către familii. În data de 11 februarie la Sala Lira din Reșița un spectacol extraordinar de pian, sub mâinile magice a lui Ionuț Alexandru Hergane, va ajuta la strângerea de fonduri pentru întoarcerea acasă a locatarilor. Concertul începe la ora 18:00, iar biletul costă 20 de lei, bani ce vor completa la plata lucrărilor de refacere a blocului.

Fiecare călătorie începe cu primul pas. Pentru noi, cei de la Asociația de Locatari 557 din Reșița, călătoria aceasta este una de 150.000 de pași. După aproape patru luni, am parcurs 60.000 de pași din această călătorie spre casă”, este mesajul postat de locatari. Așadar, până în momentul de față s-au strâns în jur de 60 mii de euro din suma necesară, iar acest concert de pian va mai asfalta o bucată din drumul către casă. Pentru achiziționarea unui bilet puteți suna la numerele de telefon: Apopi Vasile – 0731.342.760 sau Apopi Diana – 0751.537.679.

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    O picatura de normalitate intr-un ocean de dementa.