Vibrații electronice la dublu feminin!

Un alt nivel al muzicii electronice se anunță pentru acest sfârșit de săptămână în noua popicărie din oraș. Muzică bună, mixuri speciale și distracție fără limite.

O nouă petrecere își face loc prin evenimentele din orașul de pe Bârzava. Muzica electronică își face din nou simțită prezența printre reșițeni, de data aceasta condusă de către două reprezentate ale genului feminin la butoane.

Au lăsat eternul feminin în bucătăria emblematică pentru a deveni turnătoare profesioniste de sunete pe timpan. Cris și Zuluf, două nume noi în scena muzicală underground, vă așteaptă above ground ca să v-o coacă, s-o servească, să o-ndulcească. Meniul à la carte va cuprinde bucate ce cad greu și urcă lin până vă fac sufletul plin. La comandă, vă facem varză à la Cluj. Pofiți la sindrofie!”, este invitația lansată de organizatorii evenimentului.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Prima ce urcă la butoane este Cris, ce va aduce iz de hip-hop și rap, cunoscută în evenimente organizate la Cluj Napoca, Alba, Arad și chiar București. Zuluf, cea de-a doua reprezentată a sexului frumos care aduce vibrații electronice, aduce arome de funky, bass inspirat și hop. „Bucatele sale au îndestulat cetățeni ai urbelor flămânde de sunet, precum Cluj Napoca, București, Timișoara sau Hunedoara”, mai anunță organizatorii.

Evenimentul are loc sâmbăta aceasta, începând cu orele 23:00, la Clubul Ozon din  oraș. Prețul biletului de această dată este la jumătate de preț, adică doritorii vor scoate din buzunare doar 5 lei pentru a lua parte la senzații electrice feminine.

Foto: prowallpapers.info

banner 970 x 250