Mii de elevi din Timiș simulează bacalaureatul și Evaluarea Națională

stiri cu elevi din Timisoara si Timis despre evaluarea nationala
mbmr 1000x100

Mii de elevi din județul Timiș simulează în aceste zile bacalaureatul și Evaluarea Națională. Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, la simularea la bac s-au înscris 4.751 de candidați, iar la cea la Evaluarea Națională – 5.237. Niciun elev nu a fost eliminat.

Emoții pentru mii de elevi din județul Timiș. În aceste zile, cei care termină clasa a VIII-a și a XII-a simulează examenele de bacalaureat și Evaluare Națională. Mai precis, luni și marți, sunt simulate la nivel județean probele scrise din cadrul Evaluării Naționale, plus cea la limba și literatura română și proba obligatorie a profilului de la bacalaureat.

Inspectoratul Școlar Timiș transmite că la prima probă scrisă din cadrul simulării examenului de bacalaureat au fost așteptați 4.751 de elevi, însă 1.265 au absentat. De asemenea, la proba scrisă la limba română de la simularea la Evaluarea Națională s-au înscris 5.237 de elevi.

Muzeul TM Cuib de vise 1000x100

La niciuna dintre cele două probe nu s-au semnalat incidente.

Lucrările vor fi corectate de echipe formate din doi profesori. Notele obținute de elevi vor fi comunicate în data de 13 februarie.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/