Primăria Timișoara caută să angajeze un șef pentru un serviciu înființat recent

Primăria Timișoara anunță că este în căutarea unui șef pentru Serviciul Strategii și Programe Educaționale, care funcționează în cadrul Administrației pentru Sănătate și Educație, înființată de curând.

Primăria Timișoara informează că a suplimentat lista posturilor scoase la concurs cu unul nou. Este vorba de funcția de Șef Serviciu în cadrul Serviciului Strategii și Programe Educaționale. Acesta este parte a Administrației pentru Sănătate și Educație a Municipiului Timișoara, o structură nou-înființată de primărie.

Potrivit reprezentanților instituției, noua structură „înglobează toate serviciile și structurile de educație și sănătate cu scopul de a livra servicii de calitate, decizii unitare și putere de răspuns rapide din partea administrației cu privire la nevoile copiilor, familiilor lor, cadrelor didactice și a personalului medical și bolnavilor”.

Candidații trebuie să aibă diplomă de licență în una din specializările cuprinse în domeniile fundamentale (Științe umaniste și arte/Matematică /Științe ale naturii, sau în ramurile de științe: Științe politice, Științe administrative, Științe juridice), diplomă de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice, un minimum de 5 ani de experiență în domeniu, cunoștințe de MS Office la nivel mediu și cunoașterea unei limbi străine la alegere, la nivel avansat.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Perioada de depunere a dosarelor este 30 ianuarie – 20 februarie, la sediul Primăriei Timișoara din B-dul C. D. Loga, nr. 1, parter, camera 7. Calendarul de concurs este disponibil AICI!

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/