Stepanescu a votat pentru schimbare

În jurul orei 12.30, edilul-șef al orașului a votat la secția amenajată în cadrul grădiniței de pe Strada Oțelului. Acesta a dat mâna cu oamenii care i-au ieșit în cale, i-a întrebat pe membrii secției de votare dacă au întâmpinat probleme, după care a pus ștampila pe buletinul de vot.

Primarul municipiului Reșița, Mihai Stepanescu, s-a prezentat la urne, ca să își exercite dreptul democratic pe care îl avem cu toții. De această dată, nu a mai venit însoțit de familie, dar atitudinea sa a fost la fel de convingătoare ca la alegerile din data de 10 iunie.

Înainte să intre în cabina de vot, acesta a stat de vorbă cu reșițenii, le-a strâns mâna și s-a asigurat că nu le lipsește nimic membrilor secțiilor de votare ce sunt amplasate în cadrul grădiniței de pe Strada Oțelului. După ce a pus ștampila pe buletinul de vot, a făcut și cîteva precizări referitoare la Referendumul de astăzi.

„Astăzi am votat pentru a da o nouă șansă a României. Cred eu, avem cu toții obligația de a participa la vot. Am votat cu speranță și, sper eu, să fie o schimbare în bine pentru că, iată, în ultimii opt ani am trăit niște vremuri deloc ușoare și am avut parte de multe dezamăgiri”, a spus astăzi edilul-șef al Reșiței.

În ce privește prezența la urne a reșițenilor, primarul se declară mulțumit, cel puțin până la această oră. „Pentru Reșița, prezența la vot este între 15 și 20 la sută. Cred eu că lumea este dornică de schimbare, iar reșițenii știu că au obligația cetățeanească de a-și exprima liber și legal votul”, a adăugat Mihai Stepanescu.

 

Comments

 1. CATALIN says:

  SIMONA (Simona Mara – Banat Tv), aveam asa o parere buna despre tine, dar acum cand te vad ca stai si astepti dupa Stepanescu, mi-am schimbat-o. Inteleg ca, in calitatea de reporter vroiai sa iei un interviu probabil, dar tu nu ai constatat ca intotdeauna acest individ repeta aceleasi minciuni, iar toate frazele incep cu “iata”, “cred eu”. “am speranta”… te faci de ras si daca iei un interviu de la asta, dar si mai mult te faci de ras aparand in fotografie cu el. Stim ca-i plac fetele, dar pe tine nu te avantajeaza asocierea cu un asemenea specimen!

 2. mihaela says:

  esti misogin d-le Catalin , ce vrei sa -i placa baietii ?probabil tu esti homosexual . Eu sunt femeie si firesc ca imi plac barbatii iar el este un barbat prezentabil si nu in ultimul rand un domn onest intr-o tara plina de hoti si homosexuali . felicitari d-le primar pt tot ce faceti pt noi !

 3. marian says:

  bai Cataline tu sigur esti BASIST .. altfel ai aprecia ce a facut acest primar pt noi resitenii! sa-ti fie rusine !
  iar daca nu iti plac femeile sigur esti homosexual .