Deținuții și Mita au venit la urne

Deși sunt în arestul poliției pentru că au încălcat flagrant legea, deținuții au solicitat dreptul la urna mobilă. Aceștia au vrut să demonstreze că au simț civic, astfel că nu au ezitat să pună ștampila pe buletinul de vot.

În arestul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin se află în momentul de față cinci deținuți. Toți aceștia au declarat încă de la primele ore ale dimineții că vor să dea dovadă de simț civic și că vor vota, dacă li se va duce urna mobilă. „Toate persoanele care se află în arestul poliției au votat”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cu Mita, la urne
Deși oamenii legii supraveghează procesul electoral, astfel încât să nu existe incidente, Mita nu a ezitat să se prezinte la urne. În Caraș-Severin, sunt trei persoane care poartă numele Mita și una are acest prenume. La nivel național, printre numele haioase care au venit la vot se numără Urnă, Mandat sau Nelegitim. La capitolul prenume, Justiția și Democrația le-au dat clasă românilor atunci când s-au prezentat cu buletinul la vot la secție. Și prenumele Jandarm i-a speriat pe membrii comisiilor de supraveghere a scrutinului.