Mihai Minea pierde în primă instanță în fața CL Caransebeș

Consiliul Local Caransebeș câștigă în primă Instanță în fața lui Mihai Minea, cel care cu vehemență rostea cuvinte grele la adresa consilierilor, în special liberali atunci când au refuzat să înființeze Corpul de Control al Primarului.

Mihai Minea un apropiat al primarului municipiului Caransebeș a ajuns până în Instanță cu contestațiile la hotărârea Consiliului Local, însă Tribunalul Caraș-Severin, mai că nu l-a luat în seamă admițând ca soluție excepţia lipsei de interes invocată de pârâtul Consiliul Local al Municipiului Caransebeş.

Se respinge ca lipsită de interes acţiunea formulată de reclamantul Minea Mihai în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Caransebeş. În baza art. 453 C.pr. civ. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Caraş-Severin”.

CITEȘTE ȘI:

Corpul de control al lui Felix Borcean, subiect de dispute politice. „E ilegal, pornind de la semnătura viceprimarului pe ștampila primarului”

Reamintim că în urmă cu mai bine de jumătate de an, primarul Felix Borcean și-a dorit înființarea unui organ de control în fruntea căruia l-a și dat ca și câștigător pe Mihai Minea, considerând că este nevoie de controale amănunțite atât în Primărie, cât și la serviciul Piața Gugulanilor, sau Transal Urbis. Minea, care a părăsit societatea Transal a acuzat în nenumărate rânduri conducerea societății de proasta gestionare a banului public.

Vor, nu vor liberalii, Minea controlează tot ce mișcă în Primăria Caransebeș!

Precizăm că pe Mihai Minea îl găsim și în prezent tot lângă primarul Felix Borcean, el fiind unul dintre protagoniștii concursului la care au intervenit agenții DGA. Una dintre juristele Primăriei Caransebeș, care a susținut la vremea respectivă că propunerea primarului de înființare a Corpului de Control este ilegală, atâta vreme cât Organigrama și Statul de Funcții nu prevede acest lucru, l-a criticat dur pe facebook. Carla Meszaros spune despre Mihai Minea:

Nu fac acuzații la adresa nimănui, întrucât există prezumția de nevinovăție până la existența unei condamnări definitive. Însă, îmi amintesc că în anul 2019, acest domn își dorea foarte mult să facă parte din corpul de control al instituției. Se pune fireasca întrebare: cum ați fi ocupat postul la Corpul de Control, domnule Minea? Tot prin procurarea subiectelor înainte de concurs? Și, prin ocuparea ilegală a unui post, ați fi devenit cel care ar fi verificat legalitatea în instituție? La revocarea Hotărârii de înființare a acestui Corp de Control, ați făcut o serie de acuzații prin presă vis a vis de legalitatea HCL și de raportul de legalitate al Serviciului Juridic. Uite cine vorbea de legalitate! Sper să primiți o binemeritată pedeapsă și să țineți minte un lucru, domnule Minea: nu prin fraudă și tertipuri murdare se ocupă un post în instituțiile statului! Respectați legea, domnule Minea! Nimeni nu e mai presus de lege și nimeni nu este intangibil! În rest, vă doresc….drum bun!”, menționa șefa Serviciului Juridic, Carla Meszaros.