Și asistații sociali din Caransebeș au pus mâna la curățenie

Cuib de vise 1000x100

Prima acțiune de ecologizare a Primăriei Caransebeș în care se implică și asistații sociali de pe raza municipiului de pe Timiș și Sebeș, alături de Serviciul Public pentru Întreținere și Reabilitare Caransebeș și Compartimentul Protecția Mediului din cadrul Primăriei.

Au fost vizate două zone cu probleme din localitate: izlazul comunal Jupa și strada Ștefan Jianu din cartierul Pipirig. În aceste zone au fost găsite mai multe deșeuri provenite din materiale de construcție, deșeuri menajere, precum și deșeuri textile, electronice și electrocasnice, dar și mobilier uzat.

Atragem atenția cetățenilor că toate aceste zone vor fi monitorizate și se vor aplica sancțiuni consistente în cazul în care nu se va respecta curățenia și se vor arunca noi deșeuri. De asemenea, încurajăm cetățenii să adune selectiv deșeurile reciclabile și să respecte programul de colectare selectivă al societății Transal Urbis, pentru fiecare zonă din oraș”, se arată în comunicatul emis de UAT Caransebeș.

Reprezentanții Primăriei roagă cetățenii urbei să depoziteze materialele textile în containerele amplasate în parcările supermarketurilor din oraș, iar în cazul în care efectuează lucrări de construcții să se adreseze societății Transal Urbis pentru închirierea unei bene pentru preluarea deșeurilor provenite din materiale de construcție, pentru că în caz contrar se aplică sancțiuni.

publicitate si promovare in ziar

 

 

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01