Vor, nu vor liberalii, Minea controlează tot ce mișcă în Primăria Caransebeș!

untitled design set 970x90 px

Cu toate disputele, dezbaterile în contradictoriu și contestațiile la Prefectură, Mihai Minea are în continuare rolul  de a verifica și controla tot ce mișcă în Primăria Caransebeș. Asta deși nu ocupă postul mult anunțat de șef Corp de Control al primarului Felix Borcean!

Situația a fost lămurită de edilul municipiului Caransebeș, care ne-a menționat că, în momentul de față, nu există un Corp de Control, așa cum și-ar fi dorit, dar asta nu înseamnă că Mihai Minea nu lucrează în Primăria Caransebeș și nu verifică tot în cel mai mic detaliu.

„Nu aș fi putut să continui să aplic un proiect de hotărâre care a fost revocat. Așteptăm să primim de la Prefectură răspuns la contestația mea la acel proiect de revocare propus de grupul PNL. Eu nu pot să încalc legea, dar am găsit o variantă prin care domnul Minea să poată să-și desfășoare activitatea de control, ca angajat în cadrul aparatului propriu al primarului, personal contractual pe un post care este în organigramă”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Reamintim că edilul a avut votul social-democraților pentru a aproba un proiect de hotărâre privind înființarea Compartimentului Corp Control, însă până să fie pus în aplicare și să fie modificată Organigrama Primăriei, grupul liberal și-a restabilit majoritatea în Consiliul Local și a inițiat un proiect de hotărâre de revocare a înființării Corpului de Control, pe motiv că Primăria dispune de un Compartiment de Audit.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/