Video: Metodă revoluționară pentru tratarea TBC-ului: pumni și picioare. Vezi unde va ajunge scandalul și ce reputație au asistenții bătăuși!

Bătaia cruntă pe care a primit-o un reșițean din partea personalului medical din cadrul dispensarului TBC a ajuns și în instanță. Mai mult decât atât, se pare că tratamentul cu pumni și picioare nu este străin nici pentru alți bolnavi de TBC care merg să se trateze la unitatea din Reșița.

Cazul scandalos al lui Lucian Cojocariu, cel care a fost umplut de sânge de doi asistenți medicali pentru că a fost bănuit de furt, a scos în lumină și alte cazuri similare. Din spusele bolnavului tratat cu pumnii se pare că aceste situații scandaloase nu sunt deloc izolate în ceea ce îi privește pe cei doi asistenți de la dispensarul TBC din municipiu.

YouTube video

Mai mult decât atât, se pare că reputația de boxeri a celor doi este răspândită nu doar printre pacienți, ci și printre restul personalului medical din cadrul Spitalului Județean din Reșița. Din spusele lui Lucian Cojocariu, asistenții din cadrul serviciului de urgențe, acolo unde a ajuns după rănile provocate de cei doi atacatori, nu au părut deloc mirați de tratamentul primit de bolnavul reșițean.

Asta, pentru că se pare că pumnii și picioarele sunt destul de des folosiți în cadrul dispensarului TBC, întâmplându-se frecvent ca mai mulți pacienți să ajungă plini de sânge după ce se duc să-și primească tratamentul pentru boala de care suferă.

 

Mai mult decât atât, pe lângă infracţiunile de lovire şi alte violenţe, bărbatul vătămat îi acuză pe cei doi bătăuși și de faptul că, după ce i-au aplicat o bătaie soră cu moartea, i-au furat și cheile de la scuterul cu care venise la tratament, pe care le-au restituit abia după sosirea polițiștilor.

„Aceste infracţiuni au fost săvârşite în forma prevăzută de art. 296 al.2 Cod penal, care înseamnă purtare abuzivă. Este o agravantă şi limitele speciale se majorează cu o treime. În plus, sunt infracţiuni în concurs”, a precizat Loredana Sabo, apărătorul lui Cojocariu.

O plângere va fi înaintată şi Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, avocata fiind nemulţumită de declaraţiile managerului instituţiei legate de acest scandal.

„Consider că faptele celor doi agresori au creat un precedent mai mult decât periculos având în vedere faptul că Lucian Cojocariu, clientul pe care îl reprezint, se afla acolo ca să-şi ridice medicaţia. Este intolerabil un asemenea comportament în rândul cadrelor medicale care sunt obligate să-şi desfăşoare activitatea în sprijinul pacientului şi conform jurământului respectării fiinţei umane şi a drepturilor sale”, a declarat avocata Loredana Sabo.

tmc 640

Comments

  1. lucian says:

    Animalele din sistemul de sanatate nu au nici pregatirea nici bunul simnt necesar unei lumi civilizate .Sunt plini de pretentii doar pt au ajuns pe pozitiile respective prestand servicii sexuale unor diversi si perversi aflati in functii mari .Sunt niste mizerabili incapabili sa vada dincolo de spagile pe care le pretind si jignesc regnul animal cand ai asociem cu acestia .I-mi cer scuze fata de nevinovatele dobitoace .