(P) FOTO: Penny va aduce cele mai mici prețuri în cel mai mare magazin din județ!

Reșițenii pot răsufla ușurați și asta pentru că, de miercuri începând, vor avea cele mai bune produse la prețuri care le vor umple coșurile și îi vor lăsa și cu bani în buzunar. Magazinul Penny cu numărul 150 își va deschide porțile încă de la primele ore ale dimineții, cu produse care nu trebuie ratate.

Noul magazin Penny îi așteaptă pe reșițeni cu oferte de deschidere care îi vor lăsa cu gurile căscate și coșurile pline. Marea deschidere a magazinului va avea loc în data de 9 iulie, la ora 7:00, iar rafturile pline își așteaptă încă de pe acum cumpărătorii.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645561903325″]

Penny Market este un lanț german de magazine de tip discount deținut de Rewe, acesta fiind operatorul al peste 3.000 de magazine în Europa. În județul Caraș-Severin, lanțul celor mai mici prețuri va conține, odată cu deschiderea Penny Reșița, patru magazine.

Introducerea pe piața reșițeană a celor mai mici prețuri a cerut automat și un concept nou. Magazinul de la Reșița va fi cel mai mare Penny Market din județ, cu cea mai mare diversitate de produse. Zeci de aragazuri, frigidere și alte electrocasnice sunt deja expuse cu reduceri de până la 50 la sută pentru primii reșițeni care vor trece pragul magazinului pentru a le lua acasă.

Magazinul Penny din Reșița este situat peste drum de Universitatea „Eftimie Murgu”, pe strada Fântânilor, Nr. 1.

tmc 640