Metalul a ratat promovarea în Liga a III-a!

Câteva sute de susţinători ai campioanei judeţului la fotbal însoţesc echipa la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Express de Banat te ține la curent cu noutățile din partida care are loc chiar în aceste momente.

MINUTUL 90+4 – Fluier final! Metalul a pierdut cu 0-3, președintele Sandu Florei recunoscând superioritatea echipei din Becicherecu Mic.

MINUTUL 85  –  3-0 după un șut superb la colțul lung al lui Mantaș.

MINUTUL  74 – 2 -0 pentru Mama Mia. A marcat din mijlocul careului, scăpat de sub marcaj, Molcuț.

MINUTUL 67 – Ocazie serioasă pentru Metalul. Telescu a trimis cu capul spre propria poartă, portarul era bătut, dar mingea a trecut puțin pe alături. Ocazie uriașă!

MINUTUL 66  –  A doua schimbare la Oțelu Roșu. A ieșit Ispas și a intrat Negrei.

MINUTUL 55 – Metalul face prima schimbare. Burcoiu i-a luat locul lui Bădeț. După primirea golului, formația din Oțelu Roșu a preluat inițiativa, dar nu și-a creat deocamdată nicio situație importantă de egalare.

MINUTUL 46 – Primul minut după reluarea meciului, lovitură de la 11 metri, acordată după un fault în careul Metalului. Centea a marcat primul gol al partidei, scorul fiind acum 1-0 pentru Becicherecu Mic.

MINUTUL 45 – Prima repriză a partidei dintre Metalul și Mama Mia s-a terminat la egalitate, scor 0-0, dar lucrurile s-au schimbat în teren. Ultimele zece minute au aparținut fotbaliștilor din Oțelu Roșu, care au dominat teritorial și au ratat câteva oportunități de a deschide scorul. Suporterii cărășenilor s-au încins și ei, în timp ce formația din Becicherecu Mic tremură tot mai tare. Antrenorul timișenilor a trimis patru jucători la încălzire și e posibil să facă ceva schimbări încă din startul reprizei secunde.

MINUTUL 19 – Mama Mia a ratat prima mare ocazie de gol a întâlnirii. Portarul Grecu a respins în corner un șut excelent din lovitură liberă al timișenilor. A fost cea mai mare ocazie de gol de până acum a întâlnirii. Metalu preferă să joace la așteptare, economicos.

ORA 17.30 – S-a dat startul partidei de pe stadionul Cetate din Deva. Metalul Oțelu Roșu e susținută din tribună de un important grup de suporteri veniți cu mai multe microbuze și autoturisme. Susținătorilor li s-au alăturat primarul Luca Mălăiescu și vicepreședintele Consiliului Județean, Ionesie Ghiorghioni. Debutul întâlnirii este echilibrat, deși formația din Becicherecu Mic pare să fie mai insistentă.

metalu
Sute de suporteri din Oțelu Roșu s-au deplasat la Deva

ORA 8.20 – Metalul Oţelu Roşu a avut un parcurs excelent în ediţia de campionat recent încheiată, în ciuda faptului că s-a organizat mai greu şi a început pregătirea cu oarecare întârziere. Bucurându-se de sprijinul primarului Luca Mălăiescu, preşedintele Sandu Florei a impus obiective îndrăzneţe şi, spre surprinderea multor iubitori ai fotbalului, gruparea din Valea Bistrei a câştigat titlul de campioană a judeţului, iar astăzi întâlneşte Mama Mia Becicherecu Mic, în meciul de baraj pentru promovarea în eşalonul superior. Întâlnirea va avea loc la Deva, lovitura de start urmând a se da la ora 17.30. Antrenorul Aurelian Panescu are aproape întreg lotul la dispoziţie, singurii indisponibili pentru jocul cu campioana judeţului Timiş fiind Arnăut şi Veche.

,,Noi suntem optimişti. Chiar dacă suntem cotaţi cu a doua şansă, suntem pregătiţi să facem un joc bun, la finele căruia să promovăm în Liga a III-a. Îi ştim pe cei de la Becicherecu Mic, au echipă bună, dar e un singur meci şi orice e posibil. Aşteptăm cât mai mulţi suporteri la Deva, pentru că avem nevoie de suportul lor. Am înţeles că vor fi câteva sute, undeva spre 800 de susţinători din Oţelu Roşu, ceea ce înseamnă mult. Noi am mai jucat o dată barajul de promovare cu CFR Timişoara, când tot aşa, nimeni nu ne dădea vreo şansă, şi am realizat surpriza. Sper să se întâmple şi astăzi la fel”, a declarat preşedintele Sandu Florei.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru  live text de la meciul Metalul Oţelu Roşu – Mama Mia Becicherecu Mic!

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Stadion: Cetate (Deva – AJF Hunedoara)
  Arbitru: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea); Asistenţi: Marian Truţă (Sirineasa) şi Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea).

  ►Mama Mia: Culda – Miheţ, Hodiş, Telescu, M. Toma, C. Toma, Zurbagiu, Radu, Luţă, Molcuţ, Centea
  Antrenor: Sorin Bălu

  ►Metalul: Grecu – Covăsală, Ov. Bălan, S. Bălan, Aiojoaiei, Al. Moldovan, N. Bona, Ispas, Feneş, Neagu, Bădeţ
  Antrenor: Aurelian Păunescu