Reşiţeanul Andrei Vaştag a semnat cu Dinamo!

Descoperit la juniorii Muncitorului Reşiţa, fiul celui mai mare pugilist român la nivel de amatori, Feri Vaştag, a ajuns la unul din cele mai importante cluburi de fotbal din ţară.

După ce Cristi Bobar a fost instalat manager sportiv la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, un alt reşiţean va purta emblema câinilor roşii. Andrei Vaştag, care a evoluat sezonul trecut pentru Viitorul Constanţa, şi-a dat acordul pentru a juca din toamnă în tricoul lui Dinamo. „Andrei se afla pe lista de achiziţii a clubului. Am fost întrebat şi eu ce părere am despre aducerea lui şi bineînţeles că mi-am dat acordul. Îl cunosc de când era junior la Reşiţa, ştiu ce calităţi are, e un tânăr de mare perspectivă şi sunt convins că va confirma la Dinamo. Eu am mare încredere în el, mai ales că are gena unui mare campion, Feri Vaştag”, a declarant, pentru expressdebanat.ro, managerul sportiv al alb-roşiilor, Cristian Bobar.

Cuvinte de laudă la adresa lui Andrei are şi fostul său antrenor de la juniorii Muncitorului, Viorel Lolea. „A fost juniorul nostru timp de vreo patru ani. A făcut parte din acea generaţie foarte talentată care a ocupat locul trei pe ţară. Când avea 14 ani l-am cedat la Banatul Timişoara. E foarte muncitor şi ambiţios. Eu sunt sigur că va face faţă la Dinamo şi aş pune un pariu că ajunge chiar mai sus. E o mare bucurie pentru noi, cei de la Muncitorul, să dăm un jucător la o echipă aşa mare”, a spus Lolea.

Comments

  1. Anca says:

    Daca il chema Ionescu si tatal lui era un simplu muncitor in uzina,nu avea nici o sansa sa ajunga la Dinamo , indiferent cat de talentat era, hai sa fim seriosi si sa Nu ii radicam pe unii in slavi si pe cei care merita , sa Nu le dam nici o Sansa. .Avem un oras plin cu sportivi valorosi, care au potential,dar Nu li se da Sansa sa. Demonstreze de ce Sunt in stare din cauza nepotismelor!