FOTO: Campioana rămâne în Liga a IV-a!

Metalul Oţelu Roşu a ratat promovarea în Liga a III-a după ce a pierdut cu 0-3 (0-0) meciul de baraj cu campioana judeţului Timiş, Mama Mia Becicherecu Mic.

Gruparea din Valea Bistrei a realizat surpriza campionatului, reuşind să câştige Liga a IV-a în condiţiile în care a pornit târziu la drum, dar nu a repetat figura şi în barajul pentru promovarea în eşalonul superior. Diferenţa de scor înregistrată la finele celor 90 de minute este prea severă faţă de cum au stat lucrurile pe teren, dar asta contează prea puţin acum. Debutul întâlnirii a aparţinut fotbaliştilor din Becicherecu Mic, dar Metalul a arătat în finalul primei reprize că poate face pasul spre Liga a III-a. Pauza le-a prins bine doar timişenilor. La câteva secunde de la reluare, au scos un penalty, transformat fără probleme de Centea. După primirea golului, jucătorii suspendatului Panescu au reacţionat palid, în timp ce Mama Mia a aşteptat greşeala adversarului. Aceasta a venit cu un sfert de oră înainte de final. Molcuţ a făcut 2-0 şi a stabilit, practic, învingătoarea. Mai mult decât atât, peste alte zece minute, Mantaş a înscris pentru 3-0 cu un şut superb la colţul lung.

În tabăra Metalului s-a simţit dezamăgirea, dar nimeni nu a făcut o tragedie din acest eşec. ,,În prima repriză jocul a fost foarte echilibrat. Din păcate, la începutul părţii a doua a venit acea greşeală nepermisă şi au primit penalty. Atunci s-a rupt cursul jocului, echipa din Becicherecu Mic a dominat categoric. Dacă nu pica acel gol atât de devreme, eu spun că meciul se juca. Am jucat pentru club, pentru oraş, pentru judeţ, echipa a făcut un efort maxim”, a declarat preşedintele Sandu Florei.