Junioarele de la gimnastică ritmică pleacă la naționale

Gimnastele Clubului Sportiv Școlar din Reșița se pregătesc de concursul național ce va avea loc la sfârșitul lunii la Brașov. Cu panglica, cercul și coarda, fetițele își exersează talentul pentru un premiu cât mai mare în competiție.

Concursul național va avea loc din 27 iunie la Brașov, o competiție foarte importantă pentru micuțele vedete de la CSS Reșița tocmai pentru vârsta fragedă la care vor intra în concurs. Talentatele sportive de la gimnastică ritmică sunt între șapte și zece ani, dar dau dovadă de o mare stăpânire de sine în pregătirile intense pentru concurs.

În perioada 27-29 iunie, anul acesta, are loc Campionatul Național de Copii individual și pe echipe, unde echipa de la CSS Reșița, formată din 5 gimnaste, Silvia Popa, Timeea Veselin, Nadira Boncilă, Larisa Ristea și Cătălina Anghelina, vor participa la categoria a IV-a pe echipe. Vor evolua cu cele trei obiecte, coardă, cerc și panglică”, a explicat antrenoarea Luminița Lațcu.

Trei dintre concurente vor participa pentru prima dată la o astfel de experiență la nivel național. Tocmai de aceea, antrenoarea Luminița Lațcu este mereu cu ochii pe ele, atentă la fiecare mișcare pe care micuțele o execută. „Pentru trei dintre gimnaste este primul lor an de evoluție într-un concurs atât de mare”, mai adaugă pentru Express de Banat antrenoarea micuțelor.