Agmonia Zăvoi, campioană în Liga a V-a

Finanţată de către Consiliul Local Zăvoi, alături de Unirea Voislova, echipa Agmonia Zăvoi a fost premiată, zilele trecute, de către primarul comunei Zăvoi. Jucătorii echipei câştigătoare s-au ales cu diplome şi tricouri galbene.

Echipa de fotbal Agmonia Zăvoi, cea care a încheiat sezonul competiţional  2012-2013 pe locul întâi în liga a V-a, a fost premiată în cadrul unei festivităţi, câştigându-şi astfel dreptul de a evolua din toamnă în liga a IV-a Caraş. La începutul evenimentului, Agmonia Zăvoi şi Unirea Voislova au jucat un meci amical, partida încheindu-se cu scorul de 2-0 pentru gazde. Golurile Agmoniei au fost înscrise de către Gabriel Brăbilă şi Valeriu Dumitru. Primarul comunei Zăvoi, Ion Scorobete, finanţatorul celor două echipe, s-a gândit la un proiect mai vast, în care, în jurul Agmoniei, să se concentreze toată suflarea comunei, care să cuprindă localităţile arondate: 23 August, Măgura, Măru, Poiana Mărului, Valea Bistrei, Voislova şi, bineînţeles, localitatea în sine, Zăvoi.

La ceremonia de înmânare a tricourilor galbene de campioană au participat, din partea forului de specialitate, Costinel Ristache, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Ion Scorobete, primarul comunei Zăvoi şi preşedintele de onoare a clubului „Agmonia”, consilieri locali, dar şi chibiţi susţinători ai fotbalului din localitate şi din satele aparţinătoare.

Felicit cu mult drag echipa câştigătoare, precizând că, la un moment dat, am avut emoţii că nu vor să promoveze, dar nu s-a întâmplat aşa. Doresc jucătorilor să aibă succes în Liga a IV-a şi consider că au o bază sportivă bună, pe care am înţeles că o vor dezvolta. Au un primar gospodar, care sfinţeşte locul şi merită şi el premiat cu o Diplomă de Excelenţă”, a declarat Costinel Ristache, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal din Caraş-Severin.

Primarul Scorobete alaturi de golgeterul echipei din Zavoi  Primarul Ion Scorobete - premiat de AJFCS

Ion Scorobete şi Gabriel Brăbila                                              Ion Scorobete şi Costinel Ristache

Edilul-şef Ion Scorobete s-a arătat şi el încântat, la rândul său, de prestaţia echipei Agmonia Zăvoi, dorind astfel să le mulţumească băieţilor pentru efortul depus: „Sunt mândru pentru efortul depus de jucători de-a lungul acestui campionat şi, după cum am promis, am terminat pe locul întâi şi am promovat. În acelaşi timp, ţin să mulţumesc şi membrilor Consiliului Local, care m-au sprijinit în tot acest campionat cu cheltuielile legate de baremele de arbitraj şi celelalte costuri aferente unei echipe de fotbal”, explică Scorobete.

Evenimentul nu s-a încheiat înainte de premierea lui Gabriel Brăbilă, jucător al echipei din Zăvoi. Golgeterul din zona Caransebeş, a Ligii a V-a, a fost felicitat de preşedintele forului care conduce destinele fotbalului în judeţ pentru înscrierea a 48 de goluri în campionatul recent încheiat şi 7 goluri  în Cupa României. Primarul comunei Zăvoi plănuieşte să facă, împreună cu Consiliul Local, un buget  pentru sezonul care urmează, pentru Liga a IV-a. Se vor aduce trei-patru jucători, astfel încât să se menţină în Liga a IV-a.

Unirea Voislova  IMG_2425

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Portar, referentul-Florin Stiube, stoper, presedintele-Costinel Ristache, mijlocas, primarul-Ion Scorobete, atacanti consilierii locali…Articoluluii laudativ si pupincurist II lipseste esentialul: NUMELE ACTORILOR-JUCATORII…….

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Un saptamanal de suflet, “Caras-Severinul in 7 zile“ publica in ziarul de maine NUMELE COMPLET a celor care au promovat. Avand permisiunea redactorului sef Adrian Cranganu iata-i:
  Alin Vasile, Marian.
  Fodor, Gabriel Jura-Rupa,
  Dan Mălăescu, Aurel Ciocârlan,
  Marco Vasile, Vasile Sularu, Florin.
  Adrian, Cosmin Iacomi, Răzvan.
  Lunguţi, Gabriel Brabilă, Dănuţ.
  Păuna, Mihăiţă Iacov, Cristian.
  Nafiru, Ilie Bogdan, Valeriu Dumitru,
  Flavius Toader, precum şi.
  antrenorul Otto (Feri) Reitmayer.