Metalul Reşiţa, în Liga I!

Microbiştii reşiţeni sunt în delir după ce Federaţia Română de Fotbal a eliminat din lupta pentru promovare două dintre principalele pretendente la un loc pe prima scenă.

Potrivit liga2.prosport.ro, Comisia de Licenţiere a hotărât să nu acorde dreptul de a evolua în Liga I, în cazul ocupării unuia din primele două locuri în eşalonul secund, echipelor CS U Craiova şi Gloria Bistriţa. Dacă în cazul oltenilor motivul e legat de afilierea clubului, care nu datează de mai mult de trei ani, bistriţenii au primit interzis în prima ligă din cauza problemelor financiare, clubul fiind în insolvenţă. Deciziile Comisiei de Licenţiere vor fi făcute publice sâmbătă, după judecarea apelurilor, dar dacă acestea vor fi aşa cum anunţă sursa citată, locul patru în seria a II-a devine unul foarte  important, care asigură promovarea. Metalul Reşiţa e pe cinci în momentul de faţă, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul patru, CSM Râmnicu Vâlcea. “Noi suntem OK cu licenţa şi ne dorim promovarea în Liga I. Acesta este şi motivul pentru care s-a implicat Dorinel Munteanu, să ne ajute să promovăm”, a declarat patronul Metalului, Cătălin Rufă, pentru expressdebanat.ro.

A şasea echipă din play-off, FC Olt Slatina, nu a depus dosarul de licenţiere, ceea ce înseamnă că pentru cele două locuri promovabile se bat trei echipe: ASA Târgu Mureş, CSM Râmnicu Vâlcea şi Metalul Reşiţa.

Comments

  1. vasi says:

    Ce titlu de timpiti.Pai ce e gata campionatul?Stati linistiti ca oricum nu promovam.Valcea o sa promoveze.