Metalul debutează astăzi în Liga a II-a sub reflectoarele din Tîrgu Mureş. Vezi aici ce au făcut fanii reşiţeni înainte de meci!

Noua echipă a Reşiţei are parte de un start dificil de campionat. De la ora 20, în direct la Digisport 2, elevii lui Alex Pelici întâlnesc una din principalele candidate la promovare, ASA Tîrgu Mureş.

Cu Iordănescu jr. pe bancă şi Daniel Stanciu team manager, ASA anunţă că se pregăteşte să revină în prima ligă. Rosso-nerii sunt gata însă să le strice socotelile de la bun început, victoria din meciul cu Poli instaurând optimismul în Valea Domanului. „Eu sper să scoatem un rezultat bun. Ne-ar mulţumi un egal, deşi nu ascund faptul că eu mă gândesc la victorie. Suntem optimişti, ne-am pregătit bine şi e important să debutăm cu un rezultat pozitiv. Vrem să facem treabă, de asta am venit la Reşiţa, este un proiect interesant”, a declarat Alex Pelici pentru expressdebanat.ro.

Tehnicianului reşiţean îi place ceea ce se întâmplă la Tîrgu Mureş, dar crede în potenţialul echipei pe care o antrenează. „ASA este o echipă bună, reconstruită total, are un antrenor bun, un team manager care nu mai are nevoie de prezentare. Ne aşteaptă un meci greu, dar, repet, suntem optimişti. Mă bucur că vom avea şi suporterii alături de noi, fani din cele două galerii care am înţeles că s-au unit, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun”, a mai spus Pelici.

Guardia Rosso-Nera şi grupul de suporteri format cu sprijinul lui Carol Gurgu au trecut peste orgolii şi şi-au dat mâna chiar înainte de meciul de debut al favoriţilor. Un autocar cu 50 de susţinători din cele două galerii, acum una singură, au plecat spre Tîrgu Mureş pentru a încuraja echipa.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru amănunte!

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Oare de ce la lovitura libera executata de cei de la Tg. Mures din care gazdele au inscris toti cei 5 valceni din zid au sarit cu spatele la minge?