Executaţi de Szilagy!

ASA Tîrgu Mureş a învins cu 1-0 (0-0) noua echipă din Valea Domanului.

Metalul a debutat fulminant în actuala stagiune a Ligii a II-a de fotbal, cu două ocazii uriaşe în primele trei minute ale jocului disputat la lumina reflectoarelor de la Tîrgu Mureş, însă s-a muiat destul de repede, până la finele primei părţi elevii lui Alex Pelici nereuşind să mai semene pericol la poarta gazdelor. Fazele periculoase s-au mutat la poarta lui Pascal, dar acesta s-a descurcat bine. O singură dată a fost bătut, chiar de coechipierul său, Vătăjelu, care a trimis periculos spre propria poartă. Mingea s-a strecurat pe lângă şi prima repriză s-a terminat la egalitate.
În repriza secundă, Reşiţa a fost mult prea cuminte şi asta a costat-o. Szilagy a executat excelent o lovitură liberă, peste zidul reşiţean, şi plonjonul lui Pascal a fost inutil. Echipa lui Pelici a avut jumătate de oră la dispoziţie să alerge după egalare, dar singurele ocazii cu adevărat periculoase au fost tot la poarta reşiţeană. Metalul a pierdut la limită meciul de debut în Liga a II-a şi asta doar pentru că nu a îndrăznit mai mult în faţa ASA-ului lui Edi Iordănescu.

Metalul: Pascal – Tomozei, Plecanciuc, Apostol, Vătăjelu – Neagoe, Breşneni, Oară, Stoica, Szabo – Enciu

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Oare de ce la lovitura libera executata de Szilagyi, din care gazdele au inscris, toti cei 5 jucatori oaspeti din zid au sarit CU spatele la minge? Cate suturi pe spatiul portii au executat cei in verde fistic?