META Spațiu Timișoara deschide anul cultural 2024

afis expozitie meta spatiu timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Galeria de artă contemporană META Spațiu deschide anul cultural 2024 cu expoziția artistului Mathias Bar, intitulată „Almost night, almost light”.

Expoziția reprezintă debutul solo al unuia dintre cei mai promițători artiști contemporani, Mathias Bar, la META Spațiu, după participarea sa la două expoziții de grup în 2022 și 2023.

Artistul, născut în 1997 în Cluj-Napoca și absolvent al unui master în pictură la Universitatea de Arte din Cluj în 2021, a captivat atenția scenei artistice contemporane cu o pictură vie și spectaculoasă, dar care crează un spațiu intim și introspectiv.

„Expoziția <<Almost night, almost light>> oferă o incursiune detaliată în practicile artistice ale lui Mathias Bar, centrate pe vitalitatea durabilă a formei umane în mediul pictural. Folosind o abordare stilistică care transcende granițele istorice, Bar construiește cu meticulozitate compoziții ample, conturate cu tușe luminoase”, explică reprezentanții META Spațiu.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Mathias Bar, în prezent doctorand, și-a extins practica artistică în mai multe medii de exprimare, precum pictură, grafică și instalație, explorând diverse ipostaze identitare ale imaginii corpului uman.

Galeria META Spațiu vă invită să descoperiți expoziția „Almost night, almost light”, deschisă publicului în perioada 15 februarie – 21 aprilie 2024. Vernisajul va avea loc în data de 15 februarie, ora 18:30, iar artistul va fi prezent pentru a discuta despre lucrările expuse.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/