Mesaj de forţă al primarului Torma în pragul alegerilor: „O să-l sun pe domnul Chisăliţă şi pe domnul Băleanu să avem o întâlnire toţi trei”

Chiar dacă nu a avut parte de un start bazat pe fair-play în ceea ce privește competiția electorală care va decide în mâinile cui vor sta frâiele orașului Moldova Nouă în următorii patru ani, primarul în exercițiu, Adrian Torma, pare deschis unui dialog informal cu ceilalți competitori pentru scaunul de edil-șef, totul pentru a pune capăt orgoliilor și pentru a contura un tablou prielnic în care electoratul să fie cel care va avea ultimul cuvânt de spus în data de 27 septembrie.

„Pot să spun că experiența pe care am trăit-o m-a întărit, mi-a dat încredere în România, mi-a dat încredere în echipa care există și poate acum prinde noi valențe și noi forme în PSD. Mă bucur că nu mai fac parte din echipa liberală, o echipă în care am găsit și oameni de calitate, dar pentru că eu cred că suntem și buni creștini, hai să iertăm tot ce s-a întâmplat până acum, hai să intrăm în competiția electorală”, a subliniat șeful administrației publice locale de la malul Dunării după ce instanțele de judecată i-au permis reintrarea în bătălia electorală.

Mai mult decât atât, „pentru însănătoșirea grabnică a României”, Adrian Torma și-a arătat deschiderea în a purta câteva discuții atât cu Ion Chisăliță, contracandidatul său liberal, cât și cu Eugen Băleanu, varianta Partidului Verde pentru șefia primăriei Moldova Nouă, asta pentru a pune capăt circului mediatic și practicilor murdare care par să-și fi pus amprenta în ultimul timp, electoratului fiindu-i dată astfel oportunitatea să pună ștampila în funcție de realizările fiecăruia, nicidecum în funcție de zvonurile care au acaparat spațiul public:

„O să fac și un gest pe care puțini primari o să-l facă. O să-l sun și pe domnul Chisăliță și pe domnul Băleanu să avem o întâlnire toți trei, fiind competitori electorali. De ce? Să vedem dacă putem seta anumite chestiuni legate de abordările de campanie, bineînțeles, informale, pentru că nu putem transforma chestiunea asta într-o chestiune formală. O să fac și acest gest. Eu cred că cel mai bun va câștiga! Eu le doresc însănătoșire grabnică pentru sănătatea, în primul rând, a României”.

(E).