Memorialul „Gheorghe Lupu” – ediţia I

Reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Caraș – Severin vor organiza în data de 21 septembrie, cu începere de la ora 14:30, ediția I a memorialului ,,Gheorghe Lupu”, fost fotbalist și antrenor al grupei de juniori ai FCM Reșița și CSM Școlar Reșița.

Memorialul se va desfășura pe modelul turneu, echipele participante fiind CSM Școlar Reșița (două echipe), CS Gloria Reșița și AS Berzasca, cu secțiile de copii născuți în 2005 – 2006. Regretatul Gheorghe Lupu s-a născut pe data de 21 septembrie 1969, la Reșița, făcând parte din ,,generația de aur” a CSM-ului.

Poreclit ,,Fiara”, reșițeanul a avut o carieră fotbalistică impresionantă, evoluând cu succes la echipe precum Tractorul Brașov, FC Drobeta, Tampines Rowers (Singapore), Narpes Kraft (Finlanda), Gloria Reșița, Luisa Radimna și AS Berzasca. Ca antrenor, Lupu s-a dedicat creșterii juniorilor de la FCM Reșița, grupa născută în 1995, realizând câteva rezultate notabile: locul 3 la Cupa Hagi Danone ediția 2003, campioni județeni la juniori D – 2008, juniori A – turneul semifinal al campionatului naţional de la Bacău (2007).

 

 

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Unde se tine “Memorialul Gica Lupu“ Cipriane, te invata un bosorog in ale ziaristicii sportive, sa nu mi-o iei in nume de rau, seful tau a fost dascalit si el de mine la inceputurile lui ca reporter sportiv. Cand anunti un eveniment sportiv ca si alte manifestatii sa nu uiti LOCUL, data si ora desfasurarii. Deasemenea, cronica unui meci trebuie sa contina indispensabil, denumirea corecta a echipelor, rezultatul final si la pauza, marcatorii, precum si FORMATIILE cu inlocuirile de rigoare plus, in final antrenorul…
    PS. Poza cu Lupu este jignitoare si pentru familie.. Puteai sa-mi ceri ajutorul…