Gherman: „Ne-am înţeles, vineri semnăm!”

Chemat de patronul Cătălin Rufă să preia banca tehnică a Metalului după plecarea lui Alex Pelici, Stelian Gherman a condus ieri primul antrenament al rosso-nerilor.

Tehnicianul s-a apucat de treabă imediat ce a ajuns în Valea Domanului. Mai întâi a pus la punct toate detaliile contractului cu Cătălin Rufă, care este şi preşedintele clubului, după care a avut o scurtă discuţie cu jucătorii. Primul antrenament condus de Stelian Gherman a avut loc pe stadionul Arsenal. „Ne-am înţeles, am stabilit verbal toate detaliile, rămâne ca vineri să semnăm”, a spus Gherman pentru expressdebanat.ro.

Noul antrenor al Reşiţei are mare încredere în lotul de jucători, dar spune că băieţii sunt foarte afectaţi de rezultatele din startul campionatului. „Sper să le ridicăm moralul. Ştiu ce s-a lucrat, pentru că am o relaţie foarte bună cu Alex Pelici. Sper ca şi băieţii să înţeleagă că asta este viaţa noastră, a antrenorilor. Şi ei sunt nemulţumiţi că au condus cu 2-0, că au fost egalaţi la ultima fază de joc, dar trebuie să treacă peste asta”, a mai declarat Gherman.