Plata impozitului, până în 30 septembrie!

Cărăşenii mai au la dispoziţie 10 zile pentru a plăti, fără penalităţi, taxele şi impozitele locale pentru cel de-al doilea semestru al anului.

Primăria Municipiului Reşiţa, prin Serviciul Public ,,Direcţia Impozite şi Taxe”, reaminteşte cetăţenilor că până pe 30 septembrie trebuie plătit, fără majorări, debitul aferent semestrului al II-lea. Începând din întâi octombrie se vor calcula majorări de 2% pe lună sau fracţie de lună.

,,Impozitele pot fi achitate la casieriile din corpul II al Primăriei, situat în Piaţa 1 Decembrie 1918, numărul 9, respectiv corpul IV, situat pe Bulevardul Republicii, numărul 18, în zilele de luni şi marţi de la 8 la 15.30. Miercuri, în corpul II al Primăriei, programul casieriilor este între orele 8-17.30, iar joi, în acelaşi interval orar, sunt deschise casieriile aflate în corpul IV de pe Bulevardul Republicii, numărul 18. Vineri, reşiţenii pot plăti aceste contribuţii între orele 8-13.30 la casieriile din cele două corpuri ale Primăriei”, se arată în comunicatul de presă primit la redacţie.