Membrii PP-DD s-au mutat în casă nouă!

Începând de astăzi, membrii Partidului Poporului-Dan Diaconescu se vor întâlni la sediul nou din Govândari.

Partidul Poporului-Dan Diaconescu și-a schimbat sediul, astfel că toți cei care îi susțin pe candidații la Camera Deputaților și Senat, se vor prezenta la noua locație care se află în Govândari, Microraionul Trei.

În contextul în care ceilalți lideri au fost plecați în teritoriu pentru a sta de vorbă cu locuitorii zonelor arondate Colegiilor pentru care candidează, Valentin Blănariu și Nicolae Orăvicean, cei care au luat parte la întâlnirea cu simpatizanții PP-DD, s-au prezentat în fața celor care îi vor reprezenta în secțiile de votare, la cel mai important moment al anului: alegerile parlamentare.


Reșițenii au luat cu asalt sediul PP-DD, de pe Aleea Dacia

Valentin Blănariu, candidatul la Camera Deputaților, promite că el nu va fi un deputat ca toți ceilalți și spune niciodată nu își va lăsa Reșița pentru București, pe când Nicolaie Orăvicean îi îndeamnă pe oameni să fie solidari.

„Sper ca toți membrii PP-DD să se prezinte la vot pe data de 09 decembrie, întrucât numai așa se poate schimba clasa politică. La campania pe care o începem de luni prin oraș, ne dorim să ieșim pe stradă în număr cât mai mare să îi ascultăm pe oameni, să împărțim pliante și să stăm de vorbă cu oamenii, astfel încât să iasă la vot și cei care nu au făcut-o până acum”, a declarat Valentin Blănariu, președintele PP-DD Caraș-Severin și candidatul partidului la ocuparea unei funcții de deputat pe Colegiul Reșița.

Candidații PP-DD la Parlamentul României le-au comunicat membrilor de partid ca în ziua alegerilor să meargă la vot pentru că, numai așa pot schimba clasa politică actuală. Mai mult decât atât, de luni vor pleca pe stradă, pentru a împărți pliante și flyere trecătorilor și cui dorește să li se alăture.(P)