Ioan Sabo, în vizită de lucru la Socol

Ioan Sabo, candidatul ARD la ocuparea postului de senator pe Colegiul 1 – Reșița-Oravița, s-a deplasat în această săptămână la Socol, ca să stea de vorbă cu oamenii.

Candidatul la Senat, Ioan Sabo, s-a întâlnit cu alegătorii din localitatea Socol. Oamenii au fost asigurați de tot sprijinul în finalizarea Proiectului intergat privind realizarea infrastructurii de bază în comuna lor. Acesta a fost selectat pentru finanțare prin măsura care se referă la renovarea, dezvoltarea satelor și îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale. Locuitorii au cerut sprijin în continuarea proiectului de implementare a rețelei de apă și canal, modernizarea primăriei, construcția unui afer school și asflatarea principalelor drumuri.

Alte proiecte de care localnicii mai au nevoie se referă la construirea unui centru de informare turistică și a podului peste Nera.

Candidatul la Senat-Colegiul 1, Ioan Sabo, a asigurat cetățenii localității Socol de continuarea și finalizarea proiectelor aflate în derulare, precum și de reînceperea unora noi, după alegerea sa în Parlamentul României.(P)