Mediul de afaceri, solidar în lupta COVID-19! 1.000 de măşti donate Primăriei Moldova Nouă pentru cei din linia întâi

Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri de pe raza orașului Moldova Nouă a decis să vină în sprijinul comunității în care își desfășoară activitatea de peste două decenii. 1.000 de măști de protecție au fost donate administrației publice locale urmând ca ele să fie distribuite persoanelor aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

„Surprizele plăcute și frumoase continuă să apară în Moldova Nouă! Astăzi, un om de afaceri important de pe raza orașului ne-a donat 1.000 de măști pentru comunitate. A luat decizia să ni le doneze nouă, la primărie, pentru că a considerat că noi cunoaștem cel mai bine unde ar trebui distribuite aceste măști. Cu siguranță, le vom distribui instituțiilor publice, dar și cetățenilor nevoiași de pe raza orașului Moldova Nouă. Îi mulțumesc domnului Borivoi Nicolici pentru acest frumos gest făcut pentru comunitate”, a explicat primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, pentru expressdebanat.ro.

„Eu am donat aceste 1.000 de măști orașului Moldova Nouă, respectiv spitalului, poliției, medicilor, tuturor celor care sunt în linia întâi și care au nevoie de aceste echipamente, mai ales în această perioadă, pentru că ei trebuie să intervină și să ne apere de temutul virus. Am lăsat aceste măști primăriei pentru a le împărți, după necesități, la spital, la triaj, la poliție și unde consideră că este nevoie, deoarece ei cunosc cel mai bine situația din teren. Am considerat că trebuie să fac acest gest pentru că în acest oraș îmi desfășor activitatea de mai bine de 25 de ani și consider că este o răsplată pentru tot ceea ce orașul mi-a oferit. Cu această ocazie salut toți locuitorii orașului Moldova Nouă, le doresc multă sănătate și să petreacă Sărbătorile Pascale în liniște și pace”, a subliniat antreprenorul Borivoi Nicolici.