VIDEO. Ministrul Vela, cu inima sfâșiată! A dus cu elicopterul o coroană de flori la mormântul asistentei de la Măureni!

Cuib de vise 1000x100

Într-o perioadă în care greșelile sunt inadmisibile în special din partea autorităților, o femeie moare cu zile pentru că un sistem fără proceduri clare nu o tratează la timp. În acest context, în care o anchetă penală trebuie să stabilească vinovații, când granițele ard și pădurile sunt în flăcări în mai multe zone din țară, ministrul de Interne merge cu elicopterul să ducă o coroană de flori la mormântul femeii care a murit în cel mai mare spital al județului Caraș-Severin după o fractură la picior.

Așa cum ne-a obișnuit deja, ministrul Vela nu se dezice când vine vorba despre imagine. Iubitor de animale, de copii, de frumos, de orice lucru mărunt care înfrumusețează viața, ministrul de Interne nu pierde nicio șansă să arate cât este de uman, în ciuda structurilor serioase pe care le are subordine. Pentru că, nu-i așa, Ministerul de Interne nu poate fi comparat cu cel al Culturii, spre exemplu, acolo unde artiștii fac legea.

S-a pozat cu animalele trimise în misiuni, a deschis anchete în cazul unui câine împușcat pe marginea drumului, a făcut public faptul că își sfințește biroul din cauza unor energii negative și „a fost prins” de jurnaliști mergând la serviciu cu taxiul. Acum, în plină criză a coronavirusului, când granițele au devenit cel mai sensibil punct al României, când imagini cu îmbulzeala din aeroporturi șochează o țară întreagă, când oamenii se simt hărțuiți de polițiști pe stradă și când ordonanțele militare sunt cu greu înțelese de mulți, ministrul Vela își rupe din timp pentru a merge cu elicopterul să ducă o coroană de flori la mormântul asistentei din comuna Măureni, moartă după o fractură la picior în cel mai mare spital din Caraș-Severin.

publicitate si promovare in ziar

Mesajul de mulțumire pentru gestul ministrului a fost publicat de fiica victimei, Anita Radics, președinte ATOR Banatul de Munte. Nu deducem din el dacă ministrul era rudă sau măcar o cunoștință a familiei, însă: „Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului Ministru nu a fost programată și că nu are nicio conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om”, spune Anita Radics.

Să fie prezența ministrului Vela un fel de mea culpa din partea autorităților care n-au putut face mai mult pentru unul dintre salvatorii săi? Sau doar o dovadă de umanitate a unui ministru care coboară din elicopter printre oameni, pentru a deplânge un semen în plină criză mondială generată de un dușman invizibil?

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/