Meciul din care toată lumea a pierdut

Derby-ul cărăşean din Liga a III-a s-a încheiat nedecis. FC Caransebeş nu a putut trece pe propriul teren de o nou-promovată, Muncitorul Reşiţa, care s-a prezentat la meci cu garnitura incompletă, absenţa din apărare a lui Lucian Dobre resimţindu-se pe parcursul jocului.
Întâlnirea a umplut arena din Balta Sărată, disputa din teren mutându-se şi în tribune, acolo unde sa-u aflat poziţionate galeriile celor două echipe. Nelipsita „Magica Balta“ şi suporterii Muncitorului au completat spectacolul de pe gazon. Rezultatul de egalitate din finalul jocului nu a fost în avantajul niciuneia dintre grupări. Sunt puncte pierdute, spuneau oficialii celor două cărăşene după meci. Faptul că după două runde, ambele echipe sunt neînvinse, nu le aduce nicio satisfacţie. FC Caransebeş – Muncitorul Reşiţa a fost 1-1 (0-0), prin golurile marcate de Bârsan (51), respectiv Fara (penalty, min. 70). Ambele echipe au terminat cu un om mai puţin pe teren, după eliminările lui Rarinca (Muncitorul) şi Firoiu (FC Caransebeş), pentru cumul de cartonaşe galbene.
Terenul e de vină!
„E un rezultat care dezavantajează ambele formaţii. Am condus, am fost egalaţi, din păcate nu am reuşit să valorificăm avantajul terenului propriu. Avem o echipă tehnică, dar un teren destul de rău şi jucătorii noştri nu şi-au putut pune în valoare calităţile. Punctul câştigat în deplasare a fost anulat de acest egal de acasă“, a spus Lucian Manole, director tehnic FC Caransebeş. „Am întâlnit, cred, cea mai bună echipă din serie. O să aibă un cuvânt greu de spus la promovare şi o să vedeţi că nu vorbesc aiurea. Despre acest egal ce pot spune? Nu ştiu dacă să mă bucur sau să plâng. Îmi pare rău pentru egal. Eu spun că ambele echipe au pierdut două puncte“, a replicat Viorel Lolea, antrenorul Muncitorului.

Comments

  1. gugulanu says:

    gurile rele spun ca rezultatul a fost decisde frunzaverde si vela.lolea,frunzaverde si vela sunt toti in pnl si deciziile politice dicteaza si in fotbal.