Spectacol de graţie şi eleganţă, la Cupa Mystic

Timp de două zile, cei mai buni dansatori din ţară îi vor încânta pe reşiţeni cu ocazia unei noi ediţii a concursului naţional dotat cu Cupa Mystic. Competiţia s-a bucurat de un succes fantastic şi anul trecut, la ediţia inaugurală.  

Zilele de sâmbătă şi duminică sunt rezervate dansului sportiv în oraşul de pe Bârzava. După succesul din urmă cu un an, organizatorii competiţiei anunţă un spectacol şi mai grandios. Interesul este crescut şi în rândul sportivilor, astfel că au confirmat deja participarea peste 100 de perechi, iar înscrierile continuă până joi.

“Cupa Mystic la dans sportiv e o competiţie de suflet a judeţului Caraş-Severin. Vor fi invitaţi de seamă, participă la acest eveniment preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga, multiplii campioni Răzvan Manole şi Olga Negoduică, de la clubul de dans sportiv din Iaşi, dar şi alţii”, a declarat Liliana Dacica, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, unul dintre organizatorii evenimentului.

leader board 728 x 90 px

 

“Vom avea toate categoriile, de la începători până la cel mai înalt nivel. Eu cred că nivelul competiţiei va fi mult mai ridicat decât anul trecut. Clubul nostru va fi reprezentat de 20 de perechi, aşa că îi invităm pe reşiţeni la Sala Polivalentă, sâmbătă, începând cu ora 9.30, şi duminică, de la ora 10. Se va dansa până seara, la orele 22”, a precizat Alex Holecz, preşedintele Mystic Dance Club Reşiţa. Intrarea, numai 10 lei pentru adulţi şi cinci lei pentru copiii sub zece ani!

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla toate amănuntele despre Cupa Mystic la dans sportiv!

Comments