Doar o remiză albă în Valea Domanului

FCM 2012 Reşiţa rămâne fără victorie în campionatul Ligii a III-a de fotbal după consumarea a două etape. Elevii lui Gică Barbu au remizat, atât cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, cât şi cu Jiul Rovinari.

Roş-negrii au alergat în zadar după victorie în meciul cu Jiul, disputat pe propriul teren. Lipsa inspiraţiei la finalizare a făcut inutilă dominarea teritorială din prima repriză. Cu două puncte din şase posibile şi minus 2 la adevăr, reşiţenii pot spune că au ratat startul unui sezon în care ambiţiile sunt foarte mari în Valea Domanului. Şi asta pentru că a venit un antrenor nou, care are ceva performanţe în CV şi foarte mulţi jucători mai bine cotaţi decât cei care au îmbrăcat tricoul echipei sezonul trecut. Nimic nu este însă pierdut, s-au jucat doar două etape, orice început e greu şi nu e cazul să se facă o tragedie după cele două remize. Primele concluzii se pot trage cu adevărat în iarnă.

Derbi la Caransebeş

leader board 728 x 90 px

Celelalte două reprezentante ale judeţului în Liga a III-a de fotbal, FC Caransebeş şi Muncitorul Reşiţa, joacă astăzi între ele, de la ora 17, în oraşul de pe Timiş şi Sebeş. Se anunţă un meci interensat din toate punctele de vedere, nu numai un derbi al ambiţiilor. Revenită în al treilea eşalon, echipa lui Viorel Lolea a debutat cu dreptul, trecând de Pandurii Târgu Jiu, în timp ce gazdele de astăzi au remizat în prima rundă la CS Vladimirescu.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Care sunt jucatorii mai bine cotati decat cei din sezonul trecu?. Oare ce contracte au din banii publici? Merita banii investiti in ei? Bobar ce zice de faptul ca echipa este neinvinsa sau a invatat estoniana? Se pare ca Oltchimul se retrage si avem trei puncte cu Bobar prezent la meci!!

  2. resita ros neagra says:

    fux asta tot un paduchios a ramas !