Kangoo Jumps este prezent în Reșița

Tudor Marta, jucătorul echipei HC Caraș Severin și prietena sa, Silvia Arba, s-au ținut de promisiune și au adus Kangoo Jumps la Reșița.

Pe parcursul a 50 de minute, într-o sală special amenajată la Polivalenta din Reșița mai multe fete, îndrumate de Silvia au încercat pentru prima oară ghetele de Kangoo Jumps.

Kangoo Jumps este un sport nou pentru Reșița care vine să delecteze oamenii și totodată să deconecteze lumea de la stresul cotidian. Cei care doresc să practice Kangoo Jumps și nu beneficiază de ghetele specifice acestui sport trebuie să se programeze dinainte. Kangoo Jumps este pentru toată lumea.

Am început să fac cursuri de Kangoo Jumps ca să primesc acordul să încep să predau .E puțin mai greu pentru fete acum la început,dar se vor descurca. Așa am fost și eu la început‘‘, a precizat Silvia Arba, instructoare Kangoo Jumps.

În Reșița nefiind Kango Jumps am hotărât să facem noi. Am încercat și eu și uneori când nu voi fi la antrenamente la handbal voi fi și eu acolo pe ghete‘‘, a precizat Tudor Marta, jucătorul echipei HC Caraș Severin.