Bobar a plecat la naţională

Şeful clubului din Valea Domanului face parte din delegaţia României în Estonia, aflată la Tallinn pentru meciul primei reprezentative ce contează pentru preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, de peste doi ani.

 

Cristi Bobar absentează mâine de la meciul pe care rosso-nerii îl dispută pe teren propriu, cu Jiul Rovinari, în a doua etapă a Ligii a III-a de fotbal. În schimb, se va afla în tribunele stadionului din Tallinn, acolo unde joacă naţionala de fotbal a României. “Am pus totul la punct la club înainte de a pleca. Am acceptat invitaţia domnului preşedinte Mircea Sandu, care mă şi implică în problemele organizatorice ale acestui prim meci al naţionalei în campania de calificare la Mondiale. Îmi prinde bine această deplasare cu naţionala, pentru că am încă multe de învăţat şi ăsta este un prilej excelent”, a declarat Bobar.

leader board 728 x 90 px

Acesta a asistat la antrenamentul oficial condus de Victor Piţurcă şi a discutat despre gruparea din Valea Domanului cu alţi oameni importanţi din fotbalul românesc, care fac şi ei parte din delegaţie. “Sper să fie două rezultate pozitive, două victorii, atât pentru echipa naţională, cât şi pentru FCM 2012 Reşiţa. E important să pornim bine. Sper să am două motive de bucurie”, a adăugat preşedintele clubului reşiţen, membru în Biroul Executiv al FRF.

Comments

 1. Baran Florin Daniel says:

  Primarul din Tormac, Daniel Florin Băran, şi-a pierdut funcţia
  In luna februarie a anului 2011, primarul comunei Tormac, Daniel Florin Baran, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa un accident de circulatie. In mod obisnuit, dupa o condamnare, legea prevede ca un primar isi pierde functia. Cu toate acestea, din cauza lungirii demersurilor birocratice, abia astazi Prefectura Timis a emis ordinul de constatare a incetarii mandatului primarului Baran Florin Daniel din Tormac.Adresa secretarului Primariei Tormac, prin care se emitea un

 2. Baran Florin Daniel says:

  Daniel Florin Baran, unul dintre pionierii internetului,

  Daniel Florin Baran, un inginer polonez care a contribuit la inventarea de către guvernul american a sistemului Arpanet, precursorul internetului, la vârsta de 84 de ani

 3. Baran Florin Daniel says:

  Şeful clubului din Valea Domanului face parte din delegaţia României în Estonia,

 4. Baran Florin Daniel says:

  Şeful clubului din Valea Domanului face parte din delegaţia României în Estonia, aflată la Tallinn pentru meciul primei reprezentative ce contează pentru preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, de peste doi ani.

 5. Baran Florin Daniel says:

  Cristi Bobar absentează mâine de la meciul pe care rosso-nerii îl dispută pe teren propriu, cu Jiul Rovinari, în a doua etapă a Ligii a III-a de fotbal

 6. Baran Florin Daniel says:

  În schimb, se va afla în tribunele stadionului din Tallinn, acolo unde joacă naţionala de fotbal a României

 7. Baran Florin Daniel says:

  “Am pus totul la punct la club înainte de a pleca. Am acceptat invitaţia domnului preşedinte Mircea Sandu, care mă şi implică în problemele organizatorice ale acestui prim meci al naţionalei în campania de calificare la Mondiale.

 8. Baran Florin Daniel says:

  imi prinde bine această deplasare cu naţionala, pentru că am încă multe de învăţat şi ăsta este un prilej excelent”, a declarat Bobar.

 9. Baran Florin Daniel says:

  Acesta a asistat la antrenamentul oficial condus de Victor Piţurcă şi a discutat despre gruparea din Valea Domanului cu alţi oameni importanţi din fotbalul românesc, care fac şi ei parte din delegaţie.

 10. Baran Florin Daniel says:

  “Sper să fie două rezultate pozitive, două victorii, atât pentru echipa naţională, cât şi pentru FCM 2012 Reşiţa.

 11. Baran Florin Daniel says:

  E important să pornim bine.

 12. Baran Florin Daniel says:

  Sper să am două motive de bucurie”,

 13. Baran Florin Daniel says:

  Sper să am două motive de bucurie”, a adăugat preşedintele clubului reşiţen, membru în Biroul Executiv al FRF.

 14. Baran Florin Daniel says:

  Bobar a plecat la naţională

 15. -------- says:

  ___________________________________________________________

 16. -------- says:

  __________________________________________________________________________________

 17. -------- says:

  ??????????????

 18. -------- says:

  …………………………………

 19. LuxPhotoFuchs says:

  Era asa mare nevoie de Bobar la Tallin? Era sigur un mod de recunostinta a lui Mircea Sandu pentru votul privind desfiintarea Craiovei! Era insa prima prezenta in Valea Domanului a echipei de mercenari inclusiv antrenorul pentru care, din bugetul local s-au alocat bani multi!!!
  Rezultatul nul de acasa il acuza pe Bobar!

 20. ... says:

  Tu numai la desfiintarea craiovei te gandesti,dar ca puscariasul de staicu a distrus echipa nu comentezi nimic?