Mărturii despre lumea interlopă din Reşiţa

Procesul grupului infracţional condus de Bogdan Bujor, despre care procurorii de la Crimă Organizată spun că voia să preia controlul asupra municipiului, a ajuns în faza audierii de martori.  

La cel de-al şaselea termen de judecată de la Tribunalul Caraş-Severin alţi cinci martori au fost audiaţi de către instanţă cu privire la acţiunile membrilor grupării lui Bujor, care au culminat cu tentativa de asasinare a unui afacerist local. Mărturiile celor audiaţi pot cântări greu atunci când magistratul va pronunţa sentinţa în cazul lui Bogdan Bujor, Randi Tokar, Ciprian Râpanu, Sorin Șonea şi Florina Urziceanu. Au fost însă şi declaraţii care s-au cam contrazis una pe cealaltă, în încercarea de a se ocoli anumite răspunsuri. Cert este că, deocamdată, mai mulţi martori susţin varianta procurorilor de la Crimă Organizată, potrivit cărora tinerii sunt autorii mai multor infracţiuni cu violenţă, incendierii unor autoturisme de lux şi, cel mai grav, că ar fi încercat să-l lichideze pe patronul mai multor localuri din Reşiţa. “S-a acordat un nou teremn la data de 13 decembrie în vederea audierii unui alt grup de martori”, a precizat Rustin Ciasc, președinteleTribunalului Caraș-Severin.

Bogdan Bujor, Randi Tokar, Ciprian Râpanu și Sorin Șonea rămân în continuare în stare de arest preventiv în Penitenciarul Timișoara.“Din punct de vedere al măsurilor procesuale aplicate în cauză nu a fost discutat la acest termen de judecată oportunitatea menținerii stării de arest pentru cea mai mare parte din inculpați întrucat aceasta fusese deja menținută de la un termen anterior de judecată, până la începutul lunii ianuarie 2013”, a declarat judecătorul Rustin Ciasc, președintele Tribunalului Caraș-Severin.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)

Comments

  1. Florina Urziceanu says:

    Au fost si declaratii care s-au contrazis?????toate declaratiile martorilor de pana acum s-au contrazis, nici macar unul din ei nu a sustinut stupida varianta a omorului.De ce scrieti numai aberatii?Macar aveti bunul simt de a sta in sala si de a va informa inainte de a scrie fabulatiile astea de doi lei.Despre martorul cu identitate protejata care a marturisit ca i-a fost dictata declaratia de catre Procuratura de ce nu scrieti?De ce nu scrieti cum a spus ca a fost amenintat de catre procuror sa dea declaratia pe care o dorea DIICOT-ul???Va e teama?Asta ati invatat la scoala despre libertatea presei?Pardon, ma adresam celor care chiar au studii in domeniu!Pacat!Sa va fie rusine….va faceti meseria de rusine!!!