Doctorul a scăpat de arestul la domiciliu

Stomatologul reşiţean Laurenţiu Adam şi Romeo Iovan – Mic, iubitul fiicei primarului Ion Lala, au mai puţine restricţii impuse de instanţa de judecată după ce au părăsit penitenciarul.

Arestaţi preventiv pentru o fraudă de 20 de milioane de dolari, membrii grupării infracţionale specializate în ţepe date americanilor pe site-urile de comerţ electronic au fost puşi în libertate cu interdicţia de a părăsi localităţile de domiciliu. Printre aceştia se numără şi doctorul Laurenţiu Adam, considerat unul din capii reţelei, şi Romeo Iovan – Mic, viitorul ginere al primarului de la Lăpuşnicu Mare, Ion Lala. Ioana, fiica edilului-şef, este şi ea implicată în dosarul fraudei de pe eBay.

Recent, Tribunalul Gorj, instanţa care-i judecă pe cei 13 inculpaţi în cauză, a înlocuit măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu cu măsura obligării de a nu părăsi ţara fără încuviinţarea instanţei pentru patru dintre ei. Este vorba despre Laurenţiu Adam, care poate părăsi acum Timişoara, Romeo Iovan – Mic, care poate pleca din Lăpuşnicu Mare, Florian Crangă, pe care instanţa îl lasă să depăşească limitele administrative ale oraşului Râmnicu Vâlcea, şi bucureşteanul Ilie Bărbulescu.