Traficanţii de la Million, judecaţi cu cătuşe

Ioan Andrei, Vasile Alexandru Ioja şi Ion Librimir, cei trei tineri acuzaţi de procurorii de la Crimă Organizată că vindeau droguri în clubul caransebeşean, au fost trimişi în judecată.

Reţinuţi în urma descinderilor din 12 octombrie efectuate în Caransebeş şi Domaşnea, bodyguardul localului Million, Ioan Andrei, şi alţi doi tineri, Ioja şi Librimir, răspund în faţa legii pentru trafic de droguri. Înainte de consumarea primului termen al procesului de la Tribunalul Caraş-Severin, instanţa a pus în discuţie oportunitatea menţinerii stării de arest preventiv. Astfel, cei trei rămân în arest încă 45 de zile, mai exact, până la data de 18 ianuarie 2013. Asta dacă nu cumva Curtea de Apel Timişoara va admite recursurile declarate de inculpaţi. În cazul în care şi magistraţii timişoreni vor decide că locul lor e deocamdată după gratii, Andrai, Ioja şi Librimir vor fi mutaţi de la Arestul IPJ Caraş-Severin în Penitenciarul Timişoara.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la cei trei tineri au fost descoperite aproximativ 80 de doze de droguri pregătite pentru a fi distribuite precum şi bunuri folosite la consumul de droguri. Mai mult decât atât, la domiciliul lui Ioan Andrei din Domaşnea, poliţiştii au găsit cinci săbii şi aproximativ 20 de cuţite.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)