Mărţişor muzical la Oraviţa cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii

Primăria și Consiliul Local Oravița alături de Casa de Cultură „George Motoia Craiu” s-au gândit să omagieze doamnele și domnișoarele din urbe oferind un cadou inedit menit, totodată, să aducă bucurie și speranță cu ocazia începutului de primăvară.

Casa de Cultură „George Motoia Craiu” va fi gazda unui spectacol folcloric de excepție, joi, 5 martie, începând cu ora 17.00, acolo unde artiștii de muzică populară, împreună cu ansamblurile de dansuri, vor avea grijă ca a ziua de 8 Martie să fie una memorabilă pentru publicul reprezentat de sexul frumos.

Printre artiștii care vor urca pe scenă se pot aminti: Petrică Miulescu Irimică, Liliana Laichici, Dumitru Teleagă, Andreea Chisăliță, Ghiță Berinde, Mari Peia, Nicoleta & Rania Novac și Dario Mihali. Totodată, își vor mai da concursul: Orchestra de muzică populară și Ansamblul de cântece și dansuri „Hora Carașului” ale Casei de Cultură „George Motoia Craiu”.

În atenția mamelor, surorilor, bunicilor sau iubitelor, ziua de 8 Martie este ziua în care femeia merită ridicată pe piedestalul unei regine, merită atât un moment de relaxare, de bucurie, dar și o pauză de la îndeletnicirile zilnice.

Nu uitați! Joi, 5 martie, la Casa de Cultură „George Motoia Craiu”, fiecare reprezentantă a sexului frumos este așteptată să își ridice cadou muzical, gata să mângâie atât auzul, cât și sufletul.