Laurențiu Nistor, noul șef în PSD Caraș-Severin!

untitled design set 970x90 px

Demisia Luminiței Jivan din funcția de președinte îi obligă pe social-democrați să aleagă între Silviu Hurduzeu și Luca Mălăiescu. Ba chiar ar putea și pe unul, și pe celălalt. Până atunci conduce Nistor!

Suspectată alături de mai mulți lideri PSD, primari și foști șefi de instituții că au constituit un grup infracțional organizat în care s-au folosit de funcțiile politice, Luminița Jivan a ales să demisioneze chiar dacă nimeni din partid nu i-a cerut asta. „Am discutat cu președintele Marcel Ciolacu și i-am propus ca variantă pentru binele PSD și un rezultat bun la alegerile locale să fac un pas în spate. La fel a procedat și Ionuț Chisăliță. Vom face cât mai repede un Comitet Executiv pentru a desemna o conducere interimară. Avem destui oameni valoroși în partid, care ne pot înlocui. Eu voi rămâne la fel de implicată, dar e important ca la șefia partidului să fie cineva care nu poate fi atacat în vreun fel de adversarii politici”, a declarat Luminița Jivan pentru expressdebanat.ro.

Două nume sunt vehiculate pentru a prelua șefia PSD Caraș-Severin. E vorba despre Luca Mălăiescu, actualul președinte executiv, și de Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean. Mălăiescu a fost și el audiat în dosarul DIICOT – DGA, însă se pare că împotriva sa nu sunt reținute fapte imputabile penal. Hurduzeu nu are susținerea tuturor primarilor PSD, însă e agreat la masa negocierilor cu Pro România. Nu e exclus nici ca Mălăiescu și Hurduzeu să vină în tandem la șefia filialei, unul președinte, celălalt președinte executiv. Al treilea în echipa de conducere se aude că ar putea fi Adrian Torma, în postura de secretar general.

Până atunci, PSD Caraș-Severin e pe mâna lui Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara și, totodată, responsabilul de zonă. „Doamna Jivan și-a prezentat demisia, domnul Nistor a preluat pentru o perioadă scurtă interimatul organizației”, a explicat Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/