Fără foc de artificii la Timișoara, de Revelion

piata victoriei craciun
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Timișorenii nu se vor putea bucura de un spectacol cu foc de artificii în noaptea de Revelion, în centrul orașului. Primăria a pregătit doar un spectacol muzical inedit. Și anume, dialogul a două piane.

Vești proaste pentru timișoreni, aduse de reprezentanții Casei de Cultură a orașului. În centrul Timișoarei nu va fi niciun spectacol cu foc de artificii, de Revelion. În aceste condiții, locuitorii au alternativa de a se deplasa în comunele din apropiere, în care primăriile au pregătit și focuri de artificii la trecerea în noul an.

Camelia Mingasson, directorul instituției, a precizat că pe scena din Piața Libertății va avea loc, începând cu ora 20.30, un spectacol muzical inedit, care se va termina la ora 22.00.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Pe scena din Piața Libertății vom organiza un spectacol inedit, va fi mai altceva. Și anume, un dialog a două piane, adică Teo Milea și Cari Tibor. Spuneam că vrem să încercăm altceva pentru că în urmă cu câțiva ani am văzut în Franța un spectacol de acest tip, în care un interpret de muzică clasică era în dialog cu un muzician de jazz. Mi-a plăcut foarte mult și mi-am propus atunci să adaptez această experiență muzicală frumoasă și pe scena timișoreană. Iar acum iată că s-a ivit ocazia. Mă bucur pentru că și Cari și Teo își doreau asta și au spus imediat da propunerii făcute de mine”, a detaliat Camelia Mingasson.

Alături de cei doi muzicieni, vor urca pe scena din Piața Libertății și acordeonistul bulgar Ilko Gradev, violoncelistul clujean Attila Szabo, violonista Georgiana Marcela Radulescu, bateristul Adrian Schiopu, trompetistul Petre Ionuțescu, flautistul Ionuț Cădariu și basistul Ștefan Cașcaval.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/