Marți, 13, cu ghinion, dar şi cu surprize plăcute!

Gugulanii au început cu ghinion primul meci după pauza competițională. În turul II din Cupa României, coordonatorul Ionuț Teleleu s-a accidentat în partida cu CSM Zalău, chiar din primul set.
Deși conducerea clubului a fost nevoită să trimită la Zalău doar patru dintre titulari din cauza nerecuperării medicale a unor jucători, voleibaliștii bănățeni au ținut piept tot setul vicecampioanei. Din păcate, la scorul de 25 la 24 pentru Banatul Caransebeș, un jucător de la sălăjeni a aterizat în terenul cărășenilor accidentându-l la picior pe ridicătorul Ionuț Teleleu. Acesta a suferit o entorsă la gleznă și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Meciul s-a încheiat în trei seturi 28-26, 25-15 și 25-22 și potrivit președintelui clubului, Cristian Stepanescu, a fost destul de disputat, deși scoaterea de urgență de pe teren a ridicătorului coordonator le-a pus probleme voleibaliștilor de la Banatul Caransebeș. ,,Îi felicit pe jucători, care s-au comportat exemplar astăzi și au făcut o figură mai frumoasă la Zalău decât în turul campionatului, când pe teren s-a aflat formația de bază. Sper ca accidentarea lui Teleleu să nu fie gravă și Ionuț să revină în două-trei săptămâni pe teren pentru că este un coordonator pe care ne bazăm în returul campionatului. Îi felicit pe Teleleu, Oprișor, Filip, Lung, Sormaz și mai ales juniorii Diaconescu și Trica. Au făcut un prim meci al lor de excepție ca titulari în Divizia A 1”, a declarat Stepanescu pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. alt suporter says:

    Unde a vazut meciul d-l presedinte…? Sau i s-a povestit “cu lux de amanunte” de catre …”cartite”…

  2. Curiosul says:

    Au fost opt voleibalisti la Zalau…Oare cine lipseste din insiruirea “prezidentului” si mai ales din ce cauza…Se-aude????