În Valea Domanului, toată lumea s-a dat lovită! Dorinel Munteanu s-a trezit „manager” la Metalul!

explo 1000x200

Un adevărat haos s-a instalat în această iarnă la echipa patronată de Cătălin Rufă şi Consiliul Local Reşiţa. În timp ce unii vorbesc de promovare, prin Valea Domanului bate vântul.

Rosso-nerii s-au reunit astăzi la Stadionul „Mircea Chivu” sub comanda lui Daniel Opriţa şi supravegherea lui Dorinel Munteanu, omul de care se leagă acum toate speranţele într-o revenire la normal. Jucătorii care s-au prezentat la reluarea antrenamentelor, pentru că trebuie spus că au fost şi absenţi sau destui despre care nu se cunoaşte exact dacă mai sunt sau nu sub contract cu Metalul, i-au căutat în zadar din priviri pe preşedintele Turmacu, pe patronul Rufă, pe primarul Stepanescu sau pe consilierul local Năsturel, care e responsabilul municipalităţii la club. Ar fi avut destule întrebări să le pună. Nu neapărat despre salariile restante, cât despre viitorul echipei, despre ceea ce se va întâmpla de acum încolo. Totul a picat pe Dorinel Munteanu, care, aşa cum ne declara Rufă, ar fi trebuit „să se ocupe de tot”. Patronul echipei, susţine „Neamţul”, ar fi înţeles greşit discuţiile purtate între cei doi. „Deocamdată sunt doar un susţinător, până să se concretizeze ceva mai trebuie să treacă puţin timp. Echipa are nevoie de susţinere”, a spus Munteanu, lăsând de înţeles că nu va sta pe banca tehnică alături de Opriţa.

YouTube video

Deocamdată, la Metalul nu se cunoaşte nimic. Nici despre lotul de jucători, nici despre problemele financiare sau programul de pregătire al echipei. Cert este doar că între Rufă, Turmacu, Stepanescu şi Opriţa nu mai există niciun fel de comunicare. „Eu nu sunt mediator”, a spus Dorinel Munteanu în momentul în care a fost întrebat dacă va reuşi să-i aşeze din nou la masa negocierilor pe cei care, la începutul lui august 2013, se complimentau reciproc şi anunţau relansarea fotbalului reşițean prin proiectul CS Metalul Reşiţa. „Cred că se poate lucra într-o colaborare perfectă, cu transparenţă, pentru că toţi tindem spre performanţă, pentru binele Reşiţei, al fotbalului, pentru binele copiilor care iubesc fotbalul. Noi pregătim acel mare pas care sper să se întâmple nu peste foarte multă vreme. Sper să nu ne facem de râs în Liga a II-a. Acum am găsit un partener foarte serios, pe care eu personal îl apreciez foarte mult. Am avut contacte şi cu alte cluburi, dar cred că vorbim de seriozitate de acum încolo. L-am apreciat pe domnul Rufă de la prima întâlnire. Nu a cerut niciun serviciu al primăriei sau din oraş. Restul, vorbe spuse după program. Au fost discuţii cu două echipe din nordul ţării, unele implicate poate în lucruri necurate, pariuri sportive. Singura echipă de care eu nu am auzit nimic şi pentru care pot să garantez prin seriozitatea oamenilor este echipa cu care am realizat acest parteneriat”, declara primarul Reşiţei la momentul venirii lui Rufă în Valea Domanului. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci, iar acum totul se poate nărui. De pierdut ar avea în primul rând reşiţenii, care ar rămâne, cel mai probabil, şi fără echipă, şi cu banii daţi. Un cuvânt important de spus ar putea avea Sorin Frunzăverde, care a anunţat implicarea Consiliului Judeţean în Valea Domanului.

EDB_6768

Comments

 1. Anonymous says:

  Sorin Frunzaverde este cheia succesului acestei formatii daca tinem cont ca plagiatorul de ponta este execrabil in conduita , comportament si declaratii.succesul este clar ,va veni pentru revigorarea sportului (de discutat in cazul de fata)al econiomiei, al industriei , al infrastructurii in general fiindca suntem mai jos decat bulgaria,al industrializari in general , al modermnizarii romaniei in ansamblul ei.evident al creeri locurilor de munca mai numerose decat potentialul uman existent in romania acum.

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Cine crede că “Neamţul” după ce a câştigat campionatul cu Oţelul şi a cutreierat lumea bănoasă a fotbalului se va aşeza lângă un antrenor fără carnet de antrenor de liga a -2-a? Se pare că tot ce am postat pe expressdebanat s-a potrivit întocmai. Cât aş vrea să mă fi înşelat….

 3. domn primar m.st.? says:

  sunt cetatean onest al acestei congleratii urbane. ce ai facut dumneata in nenumaratii ani pentru noi coorasenii? nimic de remarcat! o sa spui ca ai una si alta insa nimic nu se vade . esti primar acum si spun eu, ca nu vei mai fi nici cind vrei tu. acest considerent sa dea de gandit si lui S.Frunzaverde.

 4. Dorinel tizul says:

  DAR TU DORINELE CE VREI DE FAPT ? LA MUTRA TA OBOSITA DE PROBLEME SI NETREBNIC IN EXPRIMARILE FOARTE SENSIBILE TE DECLARI CA TU NU STII NIMIC . DORINELE TU STII MAI MULTE DECAT CREDEM NOI , PE UNDE AI FOST , CATE MILIOANE DE EURO AI TU SI OPRITA , ITI SPUN SA FII OK SI SA NU MAI SPUI CA NU STII DE STEPANESCU SAU SORIN FRUNZAVERDE.DORINELE ITI RECOMANDA UN RESITEAN GET -BEGET RESITA SA-TI BAGI BANII IN ACTIUNILE MAJORITARE ALE DOMNULUI RUFA SI VEI CAstiga enorm in timp tinand cont ca tu nu esti un RUFA importat ci un DORINEL MUNTEANU autohton .

 5. INa says:

  Bravo neicusorule!Pentru handbal nu ai avut bani,dar vei avea pentru fotbal…
  Atentie,urmeaza a treia teapa,dupa Dinel si Izvernar!