Marian Vasile candidează la Primăria Timișoara. Independent

marian vasile candideaza la primaria timisoara

Fostul administrator public al județului Timiș, Marian Vasile, și-a anunțat joi seară intenția de a candida la Primăria Timișoara. Vasile merge independent. 

Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment în care Marian Vasile și-a prezentat viziunea pentru Timișoara, în prezența a peste 130 de susținători ai platformei pe care a lansat-o de curând, sepoate.ro.

„M-am hotărât să candidez pentru funcția de primar al municipiului Timișoara. O fac cu sufletul deschis. Acum a venit momentul. E un context foarte bun, o conjunctură pe măsură. Voi candida independent.”, a spus Marian Vasile.

lansare candidatura marian vasile pentru primaria timisoara

„Aș demonta acel mit că independenții nu pot câștiga. Statisticile contrazic acest lucru. Avem soluții, putem să le implementăm și putem beneficia cu toții. De ce «Se poate?» Este de la sine înțeles. Am aplicat o rețetă de succes în Consiliul Județean Timiș și o putem aplica și la municipiu. Se poate și în Timișoara.”, a mai spus Marian Vasile, fostul administrator public al județului Timiș.

Viziunea de candidat a lui Marian Vasile are patru puncte: incluziune, civilizație, performanță și echilibru. Pentru orizontul 2050, el spune că Timișoara ar trebui să fie cel mai prosper și rezilient oraș din România. Candidatul a venit și cu soluții concrete pentru mobilitate, educație sau mediul de afaceri.

 

lansare candidatura marian vasile pentru primaria timisoara (1)

În vârstă de 43 de ani, Marian Constantin Vasile este doctor în inginerie și management în domeniul orașelor și regiunilor inteligente. Este specializat în dezvoltare inteligentă, sustenabilă și circulară. A fost membru PNL până în 2019. Ulterior s-a înscris în PLUS, formațiune din care a demisionat în februarie 2020. Din noiembrie 2020 a fost administratorul public al județului Timiș, până la 1 septembrie 2023. Consilierii județeni i-au desființat cu totul postul, prin vot.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/