MARCEL VELA, despre Klaus Iohannis

Schimbările care au loc în aceste zile la nivel central în cadrul celui mai reprezentativ partid de dreapta din România nu îi descurajează pe liberalii din teritoriu. Dimpotrivă, aceștia sunt de părere că șansele ca țara să aibă un președinte liberal sunt reale pentru prima dată.

,,Decizia lui Crin de a renunța la cursa pentru alegerile prezidențiale este dovada faptului că este un bun șahist și că PNL are șansa reală să dea, în noiembrie, primul președinte liberal al României în persoana lui Klaus Iohannis.

Ca și în dragoste, politica este frumoasă pentru că viața poate să înceapă de mai multe ori.

Este un nou început și este important ca România, românii și PNL să fie pe drumul cel bun în acest an complicat electoral, a declarat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin pentru Express de Banat.

Comments

  1. Razvan says:

    Dar de ce domnule Mircea ? Era mai bine cu PSD ? Nici nu tre’ sa existe o alianta vreodata intre PSD si PNL. Mai lasa-ti antenele alea si urmariti alte posturi … cum ar fi National Geografic sau History etc.. Incercati sa decideti singuri pentru voi , nu lasati posturile tv cu influenta politica sa aiba vreo influenta asupra voastra! Iar daca sunteti pensionar mai bine nu mai votati , lasatii pe cei tineri sa decida pentru ei si viitorul lor ca voturile pensionarilor au trimis tineri la babe in Austria sau pe santierele spaniole! Sa nu mai spun si de populatia resitei …. Imbatrinita si scazuta la aprox 50.000!