UPDATE: Manu Bișnițaru’ nu rămâne după gratii!

În data de 14 august Judecătoria Reșița a dispus arestul preventiv al lui Emanuel Ceangăr, reșițeanul care a bătut măr un polițist. Decizia a fost contestată imediat de către bișnițarul bătăuș, iar astăzi magistrații de la Tribunalul Caraș-Severin vor lua o decizie în ceea ce privește libertatea acestuia.

Dosarul în cazul lui Emanuel Ceangăr a fost deja finalizat de către Parchet fiind trimis instanței spre judecare, ocazie cu care s-a pus în discuție oportunitatea menținerii inculpatului în arest. În data de 5 septembrie, Judecătoria Reșița a dispus ca Manu Bișnițaru‘, așa cum este cunoscut inculpatul, să fie judecat în stare de arest, lucru care i-a nemulțumit atât pe inculpat, cât și pe apărătorii acestuia.

Prin avocatul său Cosmin Bolosin, inculpatul a contestat această decizie urmând ca ultimul cuvânt să îl aibă astăzi magistrații de la Tribunalul Caraș-Severin.

Manu Bișnițaru, pe numele său Emanuel Ceangăr este unul dintre bișnițarii abonați în zona Hotelului Semenic. Acesta a dat luna trecută o petrecere de zile mari, care s-a finalizat cu un scandal monstruos.

Micul afacerist s-a îmbătat și a făcut o gălăgie monstru la ,,biroulsău din mijlocul străzii. Prin urmare, a fost nevoie de intervenția Poliției Locale pentru a-l calma pe scandalagiu. Nu a durat mult până ce unul dintre polițiștii din cadrul IPJ Caraș-Severin s-a ales cu un pumn de la bișnițar, intrigat că oamenii legii intervin să-i strice cheful.

UPDATE 13:47

În urmă cu doar câteva momente, instanța de judecată s-a pronunțat în cazul lui Emanuel Ceangăr. Manu Bișnițaruse poate bucura de câștig de cauză, și asta pentru că tocmai i-a fost aprobată contestația cu privire la menținerea stării de arest.

Bișnițarul bătăuș va ieși de după gratii, dar rămâne în arest la domiciliu. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are obligația de a se prezenta la Judecătoria Reşiţa ori de câte ori este chemat.

Mai mult decât atât, acesta are interdicția de a se apropia de victima sa, polițistul Crăciun Gheorghe. În caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor ce- i revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

„Consider decizia dată azi de magistratul care a judecat contestaţia referitoare la menţinerea arestului preventiv ca fiind una legală şi temeinică. A ţinut cont de ceea ce am arătat în faţa instanţei de judecată, că în momentul de faţă, cea mai dură măsură preventivă, în speţă arestul preventiv, nu-şi mai găseşte rostul ,întrucît urmărirea penală s-a finalizat. Mă gândesc că s-au avut în vedere şi persoana inculpatului, infracţiunile pentru care este trimis în judecată şi, nu în ultimul rând, poziţia procesuală a acestuia. Dosarul e pe cameră preliminară, el va solicita să fie judecat după procedura simplificată, recunoscându-şi în totalitate faptele”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

 

Comments

 1. OM says:

  sunt curios daca va reveni in centru sa bisnitareasca acest Golan !

 2. Bravo! says:

  Bravo lui,sa speram ca isi revine si lasa alcoolul si prostiile!!!

 3. bisnitaru says:

  Nu am inteles ,de ce ,bravo lui????asta-i facut ptr asa ceva ,sa se prosteasca si sa fure ….stai linistit!IN CURAND VA REVENI DIN NOU LA RACOARE 😉

 4. Bravo! says:

  Mai bine uitati-va inainte la voi,si dupa criticati! Fiecare face ce stie mai bine.

 5. bravo says:

  fiecare face ce stie dar cand deranjeaza pe alti ,iar nu-i bine 😉

 6. lulu says:

  Mama MIA ,ce fata are ,de kakalau ,nu bisnitar !