Managementul Spitalului Județean din Reșița, în mâinile unei femei. Jaro Marsalic rămâne în standby

Deși a fost singurul candidat care și-a depus dosarul pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, locul lui Jaro Marsalic a fost luat de o femeie. Medicul Cristina Bacer va conduce instituția timp de 6 luni.

Frâiele Spitalului Județean de Urgență din Reșița au fost preluate de o femeie. Este vorba despre Cristina Mihaela Bacer, medic primar în cadrul Serviciului de Anatomie Patologică. Deși singurul înscris la concursul pentru postul de manager a fost chirurgul Jaro Marșalic, al cărui dosar a fost declarat admis, acesta nu a putut fi pus în funcție pentru că, în ziua examenului, reprezentantul Consiliului Județean Caraș-Severin în comisia de concurs, Elena Amzoi, a absentat. Așa că președintele forului județean, Silviu Hurduzeu, a numit-o în funcție prin dispoziție pe Cristina Bacer.

Medicul primar, originar din Timiș și absolvent al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, va asigura interimatul. Mandatul fostului manager, Dumitru Secășan, se încheie astăzi.

CITEȘTE ȘI:

Se schimbă conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa?! Silviu Hurduzeu: Managerul Dumitru Secăşan a fost evaluat!

Greu de ales (II). După Nedelcea, Marşalic