Consilierii locali din Reșița, înspăimântați de noul regulament pentru terase. „Și terasa de la Victoria?”

explo 1000x200

Scandal la propriu pe tema teraselor în debutul ședinței de Consiliu Local al Municipiului Reșița. Asta pentru că primul pe ordinea de zi a fost un proiect de hotărâre ce prevedea adoptarea unui nou regulament de funcționare a teraselor în municipiul Reșița.

Cum regulamentul împărțea terasele în două, sezoniere și permanente, consilierii locali au identificat rapid posibile victime. „Și terasa de la Victoria? Sau cea de pe Bulevardul Muncii?”, au răsunat replici nemulțumite că, după noul regulament, terasele sezoniere vor trebui demontate după încheierea sezonului.

Evit să dau nume pentru că nu vreau să scap pe nimeni și, deși am doi ochi, nu pot privi și în stânga și în dreapta în același timp, căci vociferările au venit din ambele părți…

Desigur, cred că ați ghicit cu toții că vorbim despre terasele omului de afaceri Costel Ciobanu, care au fost laitmotivul acestei discuții, chiar dacă au fost date și alte nume sau exemple.

Până la urmă s-a stabilit că, oricum, contractele cu proprietarii teraselor sunt „beton” și prevăd că aceștia pot păstra structurile de lemn și pe timpul iernii, dacă plătesc ceva biștari și Primăriei!

Pe noi ne-a uimit, însă, grija aleșilor locali față de banii (și terasele) omului de afaceri Costel Ciobanu, dar poate că știu ei, onor aleșii, de ce atâta grijă…